Hrvati se šale na društvenim mrežama, mnogima na pamet pala ista fora s Kolindom

Foto: Twitter

DOK RASTE broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj i uvode se sve strože mjere prevencije, dio građana po običaju okrenuo se humoru. Kako ovih dana mnogi koji to mogu rade od doma, brojnim korisnicima društvenih mreža na pamet je pala ista fora - s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i njezinom izjavom.

"Već imam dogovore s nekim državama da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da ovdje rade preko interneta i zarađuju u Hrvatskoj 8000 eura...", izjavila je bivša predsjednica u kampanji za novi mandat na jednom od svojih skupova, a mnogi su se sad prisjetili te izjave.

"Lijepo je govorila Kolinda. Hrvati će raditi preko interneta, to je političar s vizijom kojeg narod nije razumio", jedan je od komentara na Twitteru.

I mnogima drugima na pamet je pala ista fora, a neki su dodali da je sad pravo vrijeme da Kolinda objasni još samo kako do tih 8000 eura.

Naravno, bivša predsjednica nije jedina na udaru humorista, svoje mjesto u memovima pronašao je i Ivan Pernar sa svojim vitaminom C.

Evo još ponekih fora koje ovih dana kruže društvenim mrežama.

Mnoge na internetu nasmijala je i fora o Internet Exploreru.

Pročitajte više