Hrvatica iz srpske "Zadruge" bliska je s "bahatim sinom balkanskog kralja nafte"

Foto: Instagram

JEDINA Hrvatica u kontroverznom srpskom reality showu "Zadruga" Iva Grgurić brzo se našla u središtu pažnje srpskih medija.

Iako je prilikom ulaska u kuću izjavila da je slobodna te je završila u krevetu sa sustanarom, srpski mediji pišu da je ovog ljeta objavljivala fotografije s Marinkom Zovkom, biznismenom iz Bosne i Hercegovine, koji je u regiji poznat kao sin kralja nafte Ivice Zovka. 

"Samo nas dvoje", napisala je pored fotografije na kojoj pozira sa Zovkom.

Iva je prije ulaska u Zadrugu zaključala svoj profil na kojem je prati 15.000 ljudi.

Zovko se u središtu pažnje regionalnih medija našao krajem prošle godine kad je vozio 245 kilometara na sat po autocesti Beograd - Šid i završio 30 dana u zatvoru.

"Bahati hrvatski biznismen Marinko Zovko je, u skladu sa svojim stilom života, bio okružen i mnogobrojnim starletama, ali je imena većine njih brižljivo skrivao", pisao je tada Blic o njemu.

Njegova bivša djevojka je starleta Aneli Ahmić, koja je pokušala izgraditi pjevačku karijeru, a zovu ju "najpoznatijim silikonima BiH".

Zovko i Aneli su se tijekom 2015. mogli vidjeti po Dubrovniku, a zbog nje je, kako piše Blic, kupio vilu s bazenom u tom gradu.

Povezivalo ga se i s pjevačicama, a jedna od njih je Dragica Zlatić koja ga je opisala kao dobrog momka koji ostavlja odlične napojnice. Naglasila je da njihov odnos nije bio intiman.

S obzirom na to da je na društvenim mrežama objavljivao snimke svoje divlje vožnje i bogatstva, ubrzo se proširio hashtag #svismomimarinkozovko.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković pozirala je s majicom s tim hashtagom.

Pročitajte više