Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama, Ukrajinci uvjerljivo vode

Foto: EPA

IAKO je tek 15 zemalja odabralo izvođače, odnosno pjesme koje ćemo slušati na ovogodišnjem Eurosongu, klađenje na pobjednika uvelike traje. 22 pjesme još uvijek nisu odabrane, ali je uvjerljivi favorit i ove godine Ukrajina koja je prošle godine pobijedila na Euroviziji.

Njihov sastav Tvorchi i pjesma Heart of Steel imaju čak 20% šanse za pobjedu, prema trenutnoj situaciji na kladionicama. Švedska ima 10% šanse iako izvođač, a ni pjesma, još uvijek nisu odabrani. Treća na kladionici je Finska, također bez pjesme i izvođača, koja prema kladionicama ima 7% šanse za pobjedu.

Pet dana prije Dore na kojoj ćemo saznati ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika Hrvatska stoji nešto bolje nego protekli tjedan. Trenutno je na 29. mjestu od 37 zemalja koje su potvrdile natjecanje na ovogodišnjoj Euroviziji. 

Otvorene su i kladionice za pobjednika na Dori

Ako ste fan Eurosonga, možete se kladiti i na pobjednika ovogodišnje Dore.

Hrvatska lutrija organizirala je klađenje na ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu, a sudeći po kvotama, trenutni favorit je Harmonija Disonance koja ima najmanju kvotu za pobjedu - 2.50.

Odmah iza njih najviše šansi za pobjedu se daje Letu 3, kraj čijeg imena piše kvota 4.00. Treći favorit kladionica je Damir Kedžo, a na njega kvota iznosi 6.00.

Pročitajte više