Hrvatski brand K-Star na Himalaji

ŠTO JE zajedničko himalajskim Šerpama, Madonninim obožavateljima, autoru kultnih TV emisija Robertu Knjazu te arbitru modnih događanja "fashion guruu" Borisu Banoviću?

Svi oni poklonici su robne marke K-Star, koja ovih dana proslavlja 10 godina svoga postojanja. Vrhunska kvaliteta pamuka, moderni dizajn (provjerite na www.k-star.com.hr) i brza isporuka (na skladištu u centru grada nalazi se preko milijun artikala), rezultirali su poslovnim uspjesima radi kojih u posljednjih 5 godina Slonček trgovina spada u jedan posto najuspješnijih hrvatskih malih poduzeća.

Prema vlastitim riječima, Robert Knjaz se izuzetno razveselio kad su mu Šerpe poklonile K-star majicu. A kad je još saznao da je taj brand na području Himalaje prisutan dugi niz godina, njegovu iznenađenju nije bilo kraja. Na kraju su mu se Šerpe povjerile da K-star majice najradije nose i kod osvajanja Mt. Everesta! Kao i na vjenčanjima, rođendanima, vjerskim svečanostima te ostalim svečanim i svakodnevnim prilikama. "Nemreš vjerovati, mislio sam samo da BBB nose K-star majice, a kada sam snimao s Gobcem na Himalaji Šerpe su se sprešetavale u njima kao da sam na nekoj reviji".

Nedavno je Fashion Guru proslavio svoj rođendan u velikom stilu te je tom prilikom darivao svoje goste, što kod nas baš i nije običaj. Naravno, poklanjao je majice K-Star, na kojima je  pisalo "Approved by Fashion Guru". "Već duže vrijeme surađujem sa Slonček trgovinom i mogu samo reći da su K-star majice najbolje na ovim područjima, redovito ih poklanjam osobama koje kuže što valja, ne želim da mi iza leđa govore kako sam im poklonio neki šit". 

Vodeće hrvatske tvrtke, primjerice T-HT, Coca Cola, dm, Raiffeisen banka, PBZ  te mnoge druge u zemlji i u inozemstvu, koje drže do svoga ugleda i misle na svoje klijente, saveznika su pronašli upravo u robnoj marci K-Star.

Na žalost, ima i tvrtki koje ne razmišljaju o dobrobiti svojih klijenata te im dijele majice koje ne samo da su loše kvalitete (umjesto pamuka izrađene su od lošeg otpadnog materijala), nego su i bojane na olovnoj bazi pa na koži mogu izazvati razne alergije.

O kvaliteti majice kupcu laiku najbolje govori njezina cijena, a kad je ona manja od 10 kuna po komadu, koliko plaća i većina naših političkih stranaka, onda je jasno da takva majica ne traje dulje od njihovih predizbornih obećanja!

K-Star artikle možete pronaći na veleprodaji u Radničkoj cesti 43, a na sve upite odgovor možete dobiti na broj telefona 01/2328 888 ili na mail adrese info@sloncek-trgovina.hr, sloncek@sloncek-trgovina.hr.

Sponzorirani članak

Pročitajte više