Hrvatski košarkaški reprezentativac i frizerka prekinuli vezu netom prije vjenčanja

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI košarkaški reprezentativac Željko Šakić i frizerka Valentina Čajo trebali su se vjenčati u lipnju, no vjenčanje su naprasno otkazali, a svoj odnos prekinuli, piše Story.

Valentina je s Instagrama obrisala gotovo sve fotografije s košarkašem, koji ju je zaprosio prije godinu dana. Prije otkazanog vjenčanja s prijateljicama se zabavljala na svojoj djevojačkoj zabavi.

Njihova veza većinu vremena bila je na daljinu. Šakić je 25. lipnja potpisao za ruski klub Avtodor, a prije toga je igrao za litavski BC Lietkabelis.

Valentina je uspješna frizerka koja godinama surađuje s Majom Šuput, ali i brojnim drugim poznatim Hrvaticama. I nakon vjenčanja planirala je ostati u Zagrebu.

"Često me klijenti u strahu pitaju gdje ću živjeti nakon vjenčanja. Mene papir nikada nije sprječavao u životu jer da sam se mislila preseliti, napravila bih to bez obzira na brak. Mene je u Zagrebu zadržala ljubav prema poslu, što Željko, srećom, razumije i imam njegovu potporu pa zasad uspješno usklađujem karijeru i ljubav", rekla je u veljači.

Pročitajte više