Hrvatski top model: Kreće druga sezona, zaštitno lice Vanja Rupena

NAKON dvogodišnje pauze RTL Televizija na male ekrane ponovno vraća show Hrvatski top model. Voditeljica će biti bivša Miss Hrvatske, Vanja Rupena. Ta informacija bi trebala službeno biti potvrđena u ponedjeljak, na konferenciji za novinare na kojoj će biti predstavljen projekt. Da se sa Vanjom Rupenom pregovara oko toga da postane zaštitno lice druge sezone Hrvatskog top modela, Index je objavio još u rujnu prošle godine, a šuška se kako je ljepotica, koja dosad nije surađivala s hrvatskim televizijama, primamljivu ponudu i prihvatila.

I dok su mnogi zaštitnom licu prve sezone, lijepoj TV voditeljici Tatjani Jurić, predbacivali kako ne može biti uzor mladim "modelima u nastajanju" jer ni sama nema dovoljno modnog iskustva, Vanji Rupeni tako nešto nitko ne može staviti na teret. Ljepotica iz Umaga, koja godinama živi u Italiji i koja se manekenstvom bavi pola svog životnog vijeka, osim na modnim pistama u susjednoj je državi postigla i znatan uspjeh kao televizijsko lice, pa će mladim djevojkama koje žele postati hrvatski top modeli zasigurno imati za udijeliti pregršt korisnih savjeta.

Vanja će sudionice showa sigurno naučiti i koliko su u tom poslu bitni profesionalnost i ustrajnost, kako se ne bi ponovio neslavan svršetak prve sezone showa Hrvatski top model. Podsjetimo, pobjednica prve sezone, Sabina Behlić, nakon što je 2008. godine osvojila titulu, netragom je nestala. Karijeru koja joj je ponuđena nakon pobjede, glatko je odbila. Od onog o čemu su sanjale njene suparnice Sabina je odustala jer joj nije bilo ni na kraj pameti napustiti rodnu Rijeku zbog milanskih modnih pista.

Pročitajte više