Nema više Njuce: "Hrvoje Šalković nam je svoju FB stranicu prepustio besplatno"

Foto: Press/Facebook

JUČER su svi fanovi Hrvoja Šalkovića na Facebooku dobili obavijest da je stranica Shale Hrvoje Šalković promijenila ime u Putnička groznica. Sve objave Hrvoja Šalkovića su obrisane sa stranice, a zadržano je 165 tisuća fanova koji su voljeli i mrzili statuse popularnog putopisca.

Razgovarali smo s novim vlasnicima stranice, koji tvrde da im Šalković nije prodao stranicu nego je prepustio na upravljanje.

"Gospodin Hrvoje Šalković svoju je Facebook stranicu prepustio Hrvatskom klubu putnika na upravljanje za potrebe informativne stranice Putnička groznica, čije detalje o aktivnostima možete vidjeti u opisu stranice. Hrvatski klub putnika nije izdvojio novčani iznos već je stranica prepuštena od strane g. Šalkovića na upravljanje našoj agenciji", za Index je rekao Nikola Baraka, direktor turističke agencije koja sada upravlja Facebook stranicom.

Baraka kaže da će Šalković nastaviti sudjelovati u kreiranju sadržaja na stranici, ali ne na način na koji je to do sada radio.

"Gospodin Šalković sudjelovat će u djelovanju Hrvatskog kluba putnika u kontekstu vođenja dalekih putovanja s kojih će također kreirati sadržaj za objavu na stranici. Bit će jedan od mnogih putopisaca koji će prenositi svoja iskustva, savjete i donositi priče iz zanimljivih destinacija", rekao je.

Podsjetimo, Facebook stranica Shale Hrvoje Šalković bila je jedna od najpopularnijih Facebook stranica u Hrvatskoj. Hrvoje Šalković je na njoj svakodnevno objavljivao statuse, fotografije i doživljaje kako iz privatnog života tako i s putovanja na kojima je boravio.

Neki su obožavali Hrvoja Šalkovića, a neki ga toliko hejtali da su pravili Facebook stranice koje su ga ismijavale. Jedna takva, Hrc Shoxy Shole, svojevremeno je blokirana zbog sprdanja Šalkovića.

Pročitajte više