HTZ generalna proba: Duje zaboravio tekst, a Dino pokazao vrsno umijeće izvijanja bokova

NAKON što su prošlog petka u prvoj ovosezonskoj live emisiji glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu iz daljnjeg natjecanja ispala šestorica kandidata, atmosfera u kući u kojoj borave ovogodišnji natjecatelji je nakratko splasnula. Ali samo nakratko jer, kako se kaže, "show must go on".


Sudeći prema generalnoj probi, žiri će i ovog petka biti dobre volje

I ide dalje, već ovaj tjedan, za kada su nove glazbene nade pripremile još bolje scenske nastupe, još ljepše pjesme i puno iznenađenja za svoje obožavatelje. Otkrili su nam da im je nakon odlaska šestorice natjecatelja kuća malo prazna, ali i da se "lakše diše". Daljnji prolazak nisu puno slavili jer se odmah moralo krenuti dalje s uvježbavanjem pjesama za iduću live emisiju.

Duje bez teksta, Dino bez glasa, a svi zajedno bez treme

Na današnju su probu svi došli spremni osim Duje koji je zaboravio naučiti cijeli tekst pjesme. Problema je imao i Dino, ali ne s tekstom nego s glasom. Naime, nakon što je jutros otkrio još jedan talent i pokazao vrsno umijeće izvijanja bokova na zumba fitnessu, Dino se očito prehladio na putu iz dvorne do auta i izgubio glas. Ipak, optimističan je i vjeruje kako će uz pomoć ukućana koji ga hrane medom i čajem, biti spreman za petak.

Podsjetimo, nakon prošlotjedne emisije u borbi za titulu nove hrvatske zvijezde ostali su Kim Verson, Jurica Gorša, Vilibald Kovač, Petar Brkljačić, Dino Antonić, Adrijana Baković, Duje Stanišić, Juraj Jurlina, Helena Hunčaga i Maja Malić. Ovog će petka još jedan kandidat napustiti show, a veliku će ulogu u tome tko prolazi dalje imati ponovno upravo gledatelji.

Pročitajte više