HTZ: Samokritična Kim nije zadovoljna nastupom, a Duje se hvalio kulinarskim iskustvom

NOVA sezona popularnog glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu počela je spektakularno, ali završila pomalo tužno. Naime, od 16 kandidata koji su se sinoć predstavili publici, iz natjecanja je ispalo čak njih 6. Idućeg tjedna Top 10 izlazi na pozornicu i bori se za ulazak u veliko finale. Do tada će svakog petka po jedan natjecatelj napustiti show.

Ispali su Zdenka Olujić, Pjerino Ružević, Hana Blažević, Ivana Trogrlić, Isabella Kim Popović i Boris Rogoznica.

Među Top 10 natjecatelja glasovima publike ušli su: Jurica Gorša, Kim Verson, Vilibald Kovač, Petar Brkljačić, Dino Antonić, Adrijana Baković i Duje Stanišić. Žiri je direktnim izborom odlučio o još trojci kandidata koji će nastaviti natjecanje pa su se tako navedenoj sedmorici pridružili Juraj Jurlina, Helena Hunčaga i Maja Malić.

I žiri i publika imali su težak posao jer se sinoć svih 16 kandidata predstavilo u najboljem svjetlu. Ipak, neki od favorita, poput Ivane Troglić, Hane Blažević ili Zdenke Olujić očito nisu imali "ono nešto", a i njihovi su obožavatelji malo zakazali.


Fantastična publika i dobro raspoložen žiri

Bez obzira na pokoju suzu, atmosfera je na prvoj večeri ovogodišnjeg HTZ-a bila odlična, ekipa se zabavljala u backstageu i svi su se složili da, bez obzira na prolaz ili ispadanje, boravak u HTZ kući u kojoj svih 16 kandidata već neko vrijeme živi te kompletno iskustvo i cijelu "HTZ avanturu", neće tako lako zaboraviti.

Niti strogi žiri nije bio pretjerano kritičan. Bilo je tu nekih uobičajenih komentara i podbadanja poput onog upućenog Zdenki vezanog uz njezin izgled ili Foxov komentar upućen Pjerinu kojemu mladi pjevač i dalje izgleda kao mrtvozornik. Kandidatima, posebno onim muškim, bila je posebno naklonjena Anđa Marić koja je miljenika djevojčica, Petra Brkljačića, tražila broj telefona. Svidio joj se i jedan od favorita Duje Stanišić koji je publiku toliko oduševio da su ga nagradili pljeskom čim je zapjevao "Vilo moja" Vinka Coce.


Show se nastavlja idući petak kada će natjecanje napustiti još jedan kandidat

Favoritkinja ovogodišnjeg showa, Kim Verson, još je jednom oduševila i publiku i žiri, a da je trenutno apsolutno sve na njezinoj strani dočarao je Fox riječima "Kad bih sad rekao nešto protiv ove cure, vjerojatno bi me grom pogodio".

Led je probijen, a desetorica najboljih iz jučerašnje večeri imaju tjedan dana za uvježbavanje scenskih nastupa i pjesama kojima će idući petak pokušati osvojiti naklonost i simpatije publike i žirija.

Pročitajte više