HTZ-Ljubavni par došao na audiciju, dečko prošao, djevojka ispala i histerično zaplakala



U VEČERAŠNJOJ epizodi showa "Hrvatska traži zvijezdu" mogli smo ponovno vidjeti zanimljive kandidate koji su pred žirijem pokušali dobiti poziv da krenu dalje. Ovotjedno izdanje HTZ-a otvorila je 31-godišnja Željka Goleš koja se nada prolazu uz Božju pomoć. Skoro se rasplakala prije nego što je išla pred žiri, a prije se i pomolila. Pjevala je pjesmu ABBE, a imala je i prigodnu koreografiju. "Proživjela si pjesmu 110 posto", rekla joj je Ivana i procijenila je kao nježnu dušicu. Nakon toga, izvela je Doris Dragović, a Tony je stao iza nje i plesuckao. "Ovo je tvoj zadnji voz?", upitala je Ivana Željku koja nije prošla, a rekla je da druge godine ne dolazi.

Muzikalni Mark s Kosoca osvojio žiri sjajnom izvedbom "23. prosinca"

Dečko koji je došao u Zagreb sa malo stvari, ali puno snova, Mark, stigao je s Kosova, a priznao je da mu u početku nije bilo lako jer nije znao niti jezik. Danas, kaže, uživa u Zagrebu, a nedostaje mu obitelj i njegovo društvo. "Ovdje je život dinamičan i nitko nema vremena za nikoga", izjavio je Mark, koji svira violinu. "Volio bi da moja djeca dožive neke stvari koje ja nisam, da imaju bolje život. Stoga se trudim, učim i radim", predstavio se Mark. Žiriju se predstavio Tonyjevom pjesmom "23. prosinac", a sa sobom je donio i svoju gitaru. Cetinski mu je rekao da ne treba nastaviti i rekao kratko: "Bravo!", a Fox i Ivana su ga nazvali glazbenikom, i pohvalili njegovu sjajnu izvedbu. "Meni se čini da si jako talentiran i muzikalan, mislim da si ti u finalu", rekao mu je Cetinski.

Zaljubljeni par vratio se na HTZ, dečko prošao, cura ispala i histerično plakala

Nakon odličnog Marka, žiriju se predstavio zaljubljeni par. "Mi smo se upoznali prošle godine na HTZ-u, gledali smo se. Prvo sam ja nju snimio, provjerio njezino ime, dodao je na Facebooku i tu je krenulo. Ja sam njoj prošle godine rekao kada su počele emisije uživo, da sam ja najveći pobjednik", ispričao je zaljubljeni Krešimir koji se sa svojom djevojkom unatoč tome vratio u HTZ. Zasvirao je na gitari pjesmu od Radioheada, čime je žiri bio oduševljen. Djevojka ga je za to vrijeme vani čekala i slušala. "Ugodna mi je interpretacija, a gitara mi je izgledala kao smetnja na kraju, ali ja bi ga pustio", rekao je Fox, a s njim se složila i Ivana. Tony je također bio za puštanje, pa je Krešo prošao, a djevojka je slavila s njime. Nakon toga, i ona je išla pred žiri. Rekla je da joj je lakše sad kad joj je dečko prošao. Božana je uz dečka počela slušati rock. "Meni se jedino mm na kraju svidjelo, ali inače, jok, dosadno", rekao je Fox. Ivana joj je rekla da je zvučala dobro, ali ipak nedovoljno. Zbog ispadanja se rasplakala, a dečko ju je utješio.

"Samo smo širili ruke, išli od birtije do birtije i pili po parkovima"

Mladi Marko repa, a prije je slušao folk i sasvim se drugačije odjevao. "Samo smo širili ruke, išli od birtije do birtije i pili po parkovima", izjavio je Marko kojem je rap navodno u krvi. Njegovo brzo nabrajanje zvučalo je kao kada nesigurno dijete recitira pjesmicu koju je naučilo napamet. Na kraju je čak i pogriješio. "Ovo je bilo uzbudljivo kao Oče naš slušati", rekao mu je Fox. Naravno, Marko je ispao.

"Ima super imidž i dobar karakter, čini mi se samo brzopleta"

Marija Bijelić predstavila se žiriju kao osoba koja voli sebe. Krenula je otpjevati hit Jinxa, smijem se. "Ima super imidž i dobar karakter, čini mi se samo brzopleta", rekao je Fox. Ivana joj je rekla kako je dobra, ali ne daje dovoljno od sebe. Prošla je, ali joj je Tony usput rekao kako je ljenčina.

Lijepa Marcela rasturila na gitari

Lijepa Marcela svira gitaru, a pjevanjem se bavi od malih nogu. Problem joj je nedostatak samopouzdanja, a najveća podrška joj je obitelj. Tony joj je pohvalio osmijeh, a onda je zasvirala "Sweet Child of Mine" Guns'n'Rosesa. "Gušt te slušati i gledati, pravi talent", poručio joj je žiri. Drugu pjesmu izvela je žiriju za gušt. "Ti si u finalu, definitivno", rekla joj je Ivana, a složio se i Tony. Talentirana cura zaista je jedna od najboljih kandidatkinja dosad.

Skejter Tomislav pobrao simpatije

Uslijedo joj je skejter Tomislav, a osim toga studira. Rekao je da se prijavio zbog zabave te kako bi izgubio koji dan. Došao je pred žiri sa svojom gitarom. Misli da ima ono nešto. "Dobro je, prošao si", rekao mu je Tony nakon što je Tomislav izveo drugu izvedbu. Poslije toga žiri je išao na kavu, a komentirali su kandidate. Zanimljiv im je Mark, kojim je Ivana oduševljena. Marcela im je potpuno simpatična i kompletna, svojom pojavom i glasom.

Netalentirane sestre Frenci i Gina proglasile Foxa teroristom

Nakon toga, žiriju se predstavio Stjepan, kojem su prijatelji obećali šamar ako ne prođe. Tony je pjesmu popljuvao, govoreći kako mu kako je loše odabrao. "Odi direktno na šamare, ne moraš drugu pjesmu otpjevat", otpilio ga je Fox. Dvije sestre blizanke su došle na audiciju, a jedna je trenirala ragbi. Frenci se predstavila pjesmom Celine Dion. "Skoro da bi ja to mogao bolje otpjevati", rekao joj je Fox. "Znam u čemu je problem, žuriš", izjavio je Tony, a Ivana je nadodala kako je glasna i gruba. Frenci se šokirala nakon ispadanja, iako je odluka žirija bila zaista logična. Njezina sestra se rasplakala jer ju je upravo ona nagovorila na prijavljivanje. Gina, druga sestra, ušla je poslije Frenci. Pokušala je otpjevati pjesmu Tonyja i Toše, "Lagala nas mala". Tony se zagrcnuo, a njezina sestra konstratirala da je prestrašena. "Glatko si pala", rekao joj je Fox. Sestrama se zamjerio Fox pa su ga proglasile teroristom.

Barski pjevač dobio drugu priliku i prošao

Sljedeći kandidat izveo je "Nesanicu" Toše Proeskog. "Jedan je od boljih interpreta danas", rekao je Fox. Ivana nije bila zadovoljna, a žiri ga nije pustio. "Dobar si pjevač, ali ne za ovaj show", rekao mu je Cetinski na kraju. Nije se naljutio, a medvjedića je odlučio dati sinu. Kasnije se žiri pokajao što ga je izbacio pa je Tony Jasmina odlučio naći i dati mi drugu priliku. "Ja te želim pustiti, pripremi se", rekao mu je Tony. Rekao je kasnije kako ima 32 godine te mora nešto napraviti. Petnaest godina pjeva po klubovima i kafićima, a zna da ne može pobjediti. Po drugi put žiriju se predstavio pjesmom Parnog valjka, "Godine prolaze". "Vidiš da možeš kad hoćeš", rekao je Tony, a Ivana je Jasminu poručila da se vide kasnije. Tako je talentirani pjevač prošao.

"Što je Crkva ovdje izgubila, pravi propust"

Rubrika "Nebrušeni dijamanti" ponovno nas je natjerala da se zapitamo zašto se neki ljudi prijavljuju. Nakon toga, mladi nogometaš Stipe odlučio je pokazati žiriju što zna. "Kao tipičan pjevač i nogometaš, mislim da cure nisu sve na svijetu. Nije važna ljepota, već duša. Otac i majka su me naučili svim vrijednostima", rekao je mladić. Nekad je pjevao u crkvenom zboru, a svećenik mu nije kasnije dopustio da pjeva jer je iz komunističke obitelji. Nakon pošalica, žiri ga je pustio da pjeva. "Ima nešto, što je Crkva ovdje izgubila, pravi propust, što se mene tiče prošao si", rekao je žiri talentiranom mladiću.

Pročitajte više