Hugh Grant o roditeljstvu: Nije mi zabavno, preplavljen sam djecom i prestar za njih

Foto: EPA

Britanski glumac Hugh Grant, otac petero djece, progovorio je o roditeljskoj ulozi.

Grant je jedan od rado viđenih glumaca zbog svog humora, ali i ugodne energije filmova koje snima. Osim romantičnih komedija poput Notting Hilla i Dnevnika Bridget Jones, koje bude nostalgiju, gledamo ga i u filmu Zapravo ljubav. Međutim, ovih dana Grant je u fokusu zbog najnovijeg filmskog projekta, Wonka.

Film koji je snimio uz Timotheeja Chalameta privukao je veliku pozornost, a na premijerama filma Hugha Granta pratila je atraktivna supruga Anna, majka njegovih troje djece, o kojoj se ne zna gotovo nijedan podatak osim spola. Roditelji su odlučili čuvati njihovu privatnost koliko god je moguće, a sve kako bi im pružili što normalnije odrastanje.

U nedavnom intervjuu za People Grant je zaigrao na kartu britanskog humora pa priznao kako je u 64. godini biti otac male djece. "Uopće mi nije zabavno. Preplavljen sam djecom i prestar sam za njih", rekao je otac petero djece.

S bivšom hostesom popularnog restorana Tinglan Hong ima 12-godišnju kćer Tabithu i 9-godišnjeg sina Felixa. Zanimljivo je da je Felix mlađi od prvog sina kojeg je Grant dobio s trenutnom suprugom Annom. Najstarije dijete popularnog glumca i Anne Eberstein je 11-godišnjak po imenu John, no imena njegovog mlađeg brata i mlađe sestre zasad su nepoznata kako bi se sačuvala njihova privatnost.

"Pogriješio sam što sam jednom od svojih sinova cijelo vrijeme pokazivao guzicu. Stekao je naviku i naučio svako dijete u zapadnom Londonu da čini isto", komentirao je Grant 2018. godine. Dvije godine kasnije rekao je: "Svatko s malom djecom vjerojatno bi se složio da je to istovremeno i najbolje i najgore vrijeme u životu."

Pročitajte više