Huljići imaju kućicu na Adventu u Zagrebu: "Čak su nam rekli da malo dignemo cijene"

Foto/Video: Index

KUĆICU NA Adventu u Zagrebu ove godine imaju i Huljići. Točnije, Ivan Huljić, sin Tončija i Vjekoslave, koji je na Fooling Aroundu (adventskoj lokaciji kod Esplanade) otvorio kućicu imena Krivi ljudi, koja nudi Freetule by Grašo.

"Kako se stalno družim tu s ekipom, svaki Advent, stalno su me nagovarali, ja sam odbijao. Onda sam jednom rekao svom kumu: 'Bi li ti išao, kada bih možda... Bi li uzeo kućicu popola?' On je odmah rekao može, a ja sam zapravo htio da mi on kaže: 'Ne, ma što će ti to?'" rekao je Huljić za Index o tome kako je došao na ideju da uzme adventsku kućicu.

 

Cijene?

U ponudi imaju slane i slatke fritule te pića. Na pitanje o cijenama Ivan kaže: "Ne znam što da vam kažem, nisam uspoređivao cijene. Malo su mi svratili pažnju da nešto čak moramo podignuti... Ali nismo baš..."

"Neću vam lagat, prihvatljivije je u kafiću", rekao nam je zatim, pa onda malo promislio i zaključio: "Zapravo ne, jednako dođe, sad vrtim..."

Na pitanje što bi poručio posjetiteljima, zašto da posjete baš njegovu kućicu, Ivan iskreno poručuje: "Ma ne, ne moraju uopće doći na našu kućicu. Neka se opuste, zabave i obuku toplo!"

Probali smo fritule s kućice Krivi ljudi, a dojmove pogledajte u videu.

Pročitajte više