Igor Mešin slučajno Tamaru nazvao Majom. Evo kako mu je ona odgovorila

Foto: Press

IGOR MEŠIN zeznuo se u sinoćnjoj epizodi Plesa sa zvijezdama te ovogodišnju kolegicu Tamaru Loos prozvao - Majom.

"Laganim koracima otpušite ka Maji", rekao je Mešin glumici Petri Kurteli i njenom mentoru. "Ne, otplešite ka Maji", zatim se ispravio, ali ne što se i imena tiče. Tamari to nije promaknulo pa mu je vratila: "Hvala ti, Frano..." Naime, ovogodišnji natjecatelj Frano Ridjan inače je voditelj, a upravo s Mešinom je vodio Supertalent na Novoj TV.

Situaciju su uočili mnogi gledatelji te je podijelili na društvenim mrežama. "Tamara postala Maja", "On nju nazvao Maja, a ona njega Frano", uočili su odmah gledatelji na forumu. Snimku situacije podijelio je i Neven Ciganović, koji je prokomentirao: "Još kad bi je Mešin prestao zvati Maja..."

Podsjećamo, Maja Šuput je sama odustala od ovogodišnjeg voditeljskog angažmana jer je "poželjela malo predahnuti". Naime, epizode Plesa sa zvijezdama emitiraju se nedjeljama uživo, a Maja gotovo cijelu godinu ima zakazane gaže subotama, na kojima pjeva do ranih jutarnjih sati. Zamijenila ju je bivša HRT-ovka Tamara Loos, a prve reakcije gledatelja na njen angažman bile su pozitivne.

Pročitajte više