Ima nade? Lamar stisnuo ruku Kim Kardashian, cijela obitelj je uz njega

Foto: Instagram

BROJNI obožavatelji prate situaciju oko Lamara Odoma. Nekoć je bio sjajan NBA košarkaš, a sada se bori za život nakon što su ga dvije prostitutke pronašle na podu bordela u Las Vegaus.

Lamar je u komi, a prema zadnjim informacijama koje dolaze od stranih medija, ipak je dao nekoliko znakova nade. Daily Mail piše kako je Lamar stisnuo ruku Kim Kardashian koja se u tom trenutku našla uz njega.

Novi detalji otkrili su i kako se Khloein bivši suprug predozirao kombinacijom kokaina, Viagre i viskija. Lamar nije jako blizak s vlastitom obitelji, no zato su Kardashiani uvijek bili tu za njega - u dobrim i lošim trenucima. Inače, njegova bivša supruga Khloe Kardashian cijelo je vrijeme uz njega otkada je saznala za vijest. Tamo je i Lamarova prva supruga s kojom ima sina i kćer.

Kim je zbog trenutne situacije otkazala zabavu za sina kojeg nosi, te se cijela obitelj uključila u molitvu za Lamarov oporavak. Najmlađa Kylie je objavila i fotografiju na kojoj je s Lamarom i kojom je poručila kako jedva čeka da svi zajedno opet zaplešu".

Prema najnovijim informacijama TMZ-a, Kardashiani su krenuli prema kućama u Los Angelesu, no Khloe je i dalje uz njega i ne želi napustiti njegov bolnički krevet.

Pročitajte više