Imamo i zadnjeg tjednog dobitnika: Oglas Darkovog originalnog Chryslera je nagrađen novim mobitelom

Foto: Index/iOglasi

ACER smartphone dolazi na adresu dobitniku trećeg kruga nagradnog natječaja Index Oglasa. Izborom administratora najbrže rastućeg malog oglasnika u Hrvatskoj, Darko je dobio novi mobitel jer se istaknuo među Index Oglasima svojim oldtimerom, originalnim Chryslerom Windsor Deluxe 4.4 iz 1951. godine. Prije njega već je slavio mačak Đuro koji je udomljen, kao i Davor iz Buja koji je postavio oglas na kuću koju prodaje. 

Tražite li originalan oldtimer kojeg bi sami doveli do savršenstva, ovo je odlična prilika. Ponuđena je i zamjena!

Posted by iOGLASI on Saturday, November 28, 2015


Darko je lijepo opisao auto koji prodaje ili mijenja, te je postavio nekoliko dobrih fotografija oldtimera koji bi vrlo brzo mogao zablistati novim sjajem i plijeniti pozornost na hrvatskim cestama. Kontaktirali smo i sretnog dobitnika ACER Liquid Z530 Android smartphone D modelom, koji je bio ugodno iznenađen. "Lijepa gesta, nisam očekivao da bi moj oglas mogao dobiti nagradu. Hvala puno", poručio je Darko iz Velike Gorice, a njegov oglas možete i pogledati na Index Oglasima jer auto još uvijek nije prodan.


Potpuno besplatno u svim kategorijama

Na Index Oglasi se isplati kvalitetno opisati oglas koji objavljujete jer što je oglas bolje napisan, veće su mogućnosti za nagrade. Osim moćnih ACER uređaja naših partnera Instar Informatike, poklanjamo i 20 poklon paketa za dvije osobe u Termama Tuhelj za 20 korisnika koji nam upišu najkorisnije sugestije i komentare na Facebook stranicu.

I to je tek početak. Za ostale nagrade pratite svakodnevno našu Facebook stranicu Facebook.com/iOGLASI.

Nevjerojatno, ali istinito. Predajte već danas svoje oglase na iOglasi.hr. Potpuno besplatno, čak i ako prodajete stan ili iznajmljujete apartman na moru. Vaši oglasi, osim na iOGLASI.hr prikazat će se potpuno besplatno i na najposjećenijem hrvatskom portalu Index.hr.

Požurite, predajte oglas na Index Oglasi, lajkate našu Facebook stranicu, prodajte svoj stan ili auto i osvojite nagrade!

 

Pročitajte više