Imamo pobjednika: Ovo je pravi Darko Petkovski Spejko, emotivac u tijelu sportaša

Foto: Facebook

TIJEKOM 100 dana u Big Brother kući, Darko Petkovski Spejko je uspio šarmirati publiku, a i sustanare dovoljno da dogura do finala, a onda osvoji i veći broj glasova od Gorana, koji je danima prije slovio kao potencijalni pobjednik.

Samo nekoliko dana nakon što se, uslijed svađe s Tinom, pitao što je njemu sve ovo trebalo, Darko je očiju punih suza i bez riječi doznao da upravo njemu ide svota od gotovo sto tisuća eura.

 

#beast #sixpack #fitnessmodel #summer #gym #V #Vshape #beard #athlete Darko Spejko

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Thursday, 23 July 2015

Čitavo je vrijeme, međutim, bio svojevrsni favorit iz sjene, a od početka je njegov životopis pomalo odskakao od životopisa njegovih konkurenata.

Darko je rođen 27. ožujka 1988. godine u Kumanovu, po zanimanju je fitness trener i model, a vodi i školu košarke "Sport for life", nakon što se godinama i profesionalno bavio ovim sportom.

 

My girls, best #basketball trio ever Maca, Gaga & Ane! <3 #b4lbasketball

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Saturday, 28 March 2015

U svijet sporta je ušao sa šest godina, kada je počeo trenirati gimnastiku. Tri godine kasnije otkrio je i rukomet, a zatim i košarku. Uglavnom je igrao za drugoligaške klubove, no u konačnici se pronašao u atletici. Danas je član atletskog kluba Kumanovo, a 2014. godine je postao i šampion Makedonije u troskoku.

 

Kako je sam rekao, želio je publiku potaknuti da se bave sportom, a prije no što je ušao u Big Brother rekao je da bi novac osvojen pobjedom uložio u svoju školu, dok bi dio donirao u humanitarne svrhe.

 

A #child's #laugh could simply be one of the #most #beautiful #sounds in the #world <3 Darko Spejko

Posted by Darko Speyko Veliki Brat on Thursday, 13 August 2015

Darko je u kući Velikog Brata uglavnom pokazivao staloženu narav, a svoju ljubav prema Tini nije izražavao nametljivo poput nekih drugih sustanara.

Kako je sam priznao, u slobodno vrijeme crta i piše pjesme pa ne sumnjamo da će, sada kada su se kamere ugasile, naći načina kako da otvorenije izrazi svoju simpatiju prema mlađoj sestri Šegetin.

Pročitajte više