"Imao sam seks utroje s mamom svoje cure i sad se bojim da će ona saznati za to"

Screenshot: Youtube

DEIDRE SANDERS, kolumnistica Suna, svojim čitateljima strpljivo pokušava pomoći da riješe svoje intimne probleme, a ovaj put joj se obratio mladić koji se brine da će njegova djevojka doznati da je sudjelovao u seksu utroje s njenom majkom.

Draga Deidre:

Imam 27 godina, a moja djevojka 22. Zajedno smo tri mjeseca i zaista nam je dobro. Oboje se slažemo da je to najbolja veza u kojoj smo ikad bili.

Kad me prije nekoliko tjedana upoznala s roditeljima, nisam mogao vjerovati svojim očima. Shvatio sam da se njena majka i ja poznajemo od ranije.

Naime, prije nekog vremena sam izašao s prijateljem u klub i upoznali smo doista privlačnu ženu za koju sad znam da joj je 46 godina. Cijelu noć smo plesali i razgovarali s njom.

Ona je u klub došla s grupom žena, ali kad su one otišle, ostala je s nama. Pozvala nas je u svoju hotelsku sobu gdje smo nastavili piti i odlično smo se proveli. Obojicu nas je seksualno zadovoljila kako god smo htjeli.

Nismo mogli vjerovati koliko sreće imamo. Uspjeli smo se bez obaveza poseksati s udanom ženom koja odlično izgleda. Bila je nevjerojatna. Ujutro smo se pozdravili i nikad više se nismo sreli - do sad.

Možete misliti kako sam se osjećao kad je moja cura rekla da joj je to mama. Nisam siguran sjeća li se ona nas, ali moj prijatelj je nikad neće zaboraviti. Ne znam što da radim.

Ne želim prekinuti sa svojom djevojkom, ali čini mi se preteško biti s njom nakon ovoga.

Čak i ako to njena majka nikad ne spomene, frend će me vječno ismijavati zbog toga.

Deidre odgovara:

Ako ti je zaista stalo do tvoje cure i s njom planiraš budućnost, nema potrebe da prekinete sve dok si diskretan.

Iako nisi bio s njom u to vrijeme, mogla bi je zgroziti činjenica da si bio s njenom mamom. Također, postoji rizik da njen tata dozna za to i da njihov brak bude uništen.

Vrlo je vjerojatno da se mama nada da ćeš prešutjeti što se dogodilo između vas. Ako ti kaže da te prepoznala, reci joj da bi htio zaboraviti tu noć jer si zaljubljen u njenu kćer i želiš nastaviti biti s njom u vezi.

Sigurna sam da će odahnuti. Razgovaraj i s prijateljem i daj mu do znanja da očekuješ da šuti o tome jer voliš svoju djevojku. Nadam se da je i on u stanju čuvati tajnu.  

Pročitajte više