Ime sina Meghan i Harryja na presladak je način povezano s princem Georgeom

Foto: Instagram

MEGHAN MARKLE i princ Harry danas su otkrili da su sinčića nazvali Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a ime Archie već se jednom moglo čuti u kraljevskim krugovima i to od - princa Georgea.

Najstariji sin princa Williama i Kate Middleton jednom je prilikom otkrio da mu je nadimak - Archie. Naime, jedna Britanka doživjela je neočekivan susret s princem Georgeom dok je šetala svog psa u Berkshireu, gdje živi obitelj Middleton. 

Dok je prolazila sa psom, mladi princ bio je sa svojom bakom Carole i sestrom Charlotte. Žena je zastala i razmijenila nekoliko riječi s Georgeom. "Malo sam počela pričati s Georgeom i pitala ga kako se zove, iako sam to očito znala", prepričala je žena. No Georgeov odgovor ju je ostavio pomalo u čudu. 

"Zovu me Archie", rekao joj je princ George s velikim smiješkom na licu. "Ne znam zašto samog sebe naziva Archie, ali djeca se često igraju sa svojim imenima i mislim da je to slatko", zaključila je žena. 

Britanski tabloidi tad su se pitali je li to neki nadimak kojim oslovljavaju Georgea pošto je poznato da se članovi kraljevske obitelji ponekad međusobno oslovljavaju nadimcima. Tako je, primjerice, princ William tijekom fakulteta imao nadimak Steve.

Zašto su se Harry i Meghan odlučili upravo za ime Archie, još nije poznato, no sudeći prema ovoj anegdoti princ George će biti zadovoljan odabirom.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom objavljuju da su svoje prvo dijete nazvali Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ovog popodneva Njihove kraljevske visosti upoznale su Njezino visočanstvo Kraljicu s njenim osmim praunučetom. Prisutni su bili i vojvoda od Edinburgha i majka vojvotkinje", otkrili su danas na Instagramu Harry i Meghan.

Pročitajte više