Index Oglasi opet ruše rekorde: Imamo najviše oglašenih rabljenih automobila u Hrvatskoj

Foto: Index Oglasi

INDEX OGLASI su oborili još jedan u nizu nevjerojatnih rekorda - od danas se možemo pohvaliti činjenicom da smo oglasnik s najviše oglašenih rabljenih osobnih automobila u Hrvatskoj! Uvjerljivo smo najveći besplatni oglasnik na ovim prostorima, a sada već stižemo i konkurenciju koja svoje usluge naplaćuje.

Mnogo je razloga zašto svoje oglase postavljate baš na našoj web stranici, a vjerujemo da je jedan od najvažnijih taj što smo potpuno besplatni. Registraciju i objavu oglasa ne naplaćujemo! Niti jedan oglas, niti u jednoj kategoriji. Index Oglasi su potpuno besplatni i takvi će ostati zauvijek.

Osim toga, svakodnevno na našoj Facebook stranici dijelimo 20-ak vaših najatraktivnijih i najkreativnijih oglasa i tako vam direktno pomažemo u prodaji. Naši oglasi automobila redovno skupe po 10 tisuća pogleda, a često se dogodi da ta brojka bude i višestruko veća. Osim broja pregleda, možemo se pohvaliti i brzinom kojom naši korisnici prodaju svoje automobile na našem oglasniku. Za sva pitanja i probleme na koje naiđete prilikom kupovine ili prodaje na Index Oglasima stojimo vam na raspolaganju. Odgovaramo na sve poruke i to najčešće u roku od nekoliko minuta. Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi.

 

Pročitajte više