INDEXOV IZBOR Liječnica u dva dana već dobila najviše vaših glasova od ikog dosad

Foto: Instagram

LIJEPA liječnica Mila Fabris Ančić, inače supruga tenisača Marija Ančića, trenutno je vaša favoritkinja u Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu.

Predivna Splićanka čvrsto drži prvo mjesto s nevjerojatnih 12.000 pozitivnih glasova u samo dva dana, što je najviše glasova koje je jedna kandidatkinja ikad dobila, pogotovo u ovoliko kratkom periodu trajanja izbora. Samo usporedbe radi, Tara Thaller, koja je pobjedu odnijela 2019. godine, u polufinalu je imala 7500 pozitivnih glasova, a u samom finalu 7300 pozitivnih glasova.

Drugo mjesto drži plavokosa manekenka Elena Dizdar s više od 7700 pozitivnih glasova, a treća je pjevačica Albina Grčić s nešto manje od 7000 pozitivnih glasova.

U samo dva dana skoro 40.000 vas sudjelovalo je u izboru, a tek smo na početku.

Tko je Splićanka koja vas je zadivila?

Mila Fabris Ančić diplomirala je medicinu na Medicinskom fakultetu u Splitu te je nekoliko godina kasnije specijalizirala anesteziologiju. Na njezinom Linkedln profilu stoji da od 2018. godine radi u KBC-u Split.

Samozatajna supruga Marija Ančića nije aktivna na društvenim mrežama te se rijetko može vidjeti u javnosti. U svibnju ove godine par se vjenčao u crkvi svete Eufemije u Rovinju. Uz kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurinu, nekadašnjeg veslača, na svadbi je bilo još 15 uzvanika iz kruga najuže obitelji.

Manekenka i pjevačica čvrsto drže drugo i treće mjesto

Manekenka Elena Dizdar dobro vam je poznata iz prijašnjih Indexovih izbora te je svake godine bila veoma blizu pobjede. 

23-godišnja studentica prava surađivala je s nizom poznatih brendova, a prije nekoliko godina ponijela je titulu Miss sporta. U to vrijeme bavila se taekwondoom, no nakon što je ponijela prvu lentu odlučila se okušati i u manekenstvu.

Hrvatska mezimica Albina Grčić za Elenom kaska za nekoliko stotinjaka glasova. Lijepa Dalmatinka predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu ove godine, a iako tad nije uspjela izboriti finale, privukla je veliku pozornost diljem Europe. Iako joj je finale Eurosonga izmaklo, čini se da joj finale Indexovog izbora ne gine.

Prvi krug izbora traje do 24. prosinca tako da još uvijek imate vremena povećati šanse svojim favoritkinjama ili ih smanjiti onima za koje mislite da ne zaslužuju biti u finalu.

Anketa vam je ispod, znate što činiti ;)

 

Pročitajte više