Indexovi posjetitelji odlučili: Nova manekenka Dreft Fashion Weeka je Lea Biljman

MI SMO vam ih ponudili, a vi ste odabrali. Djevojka koja je ove godine bila dovoljno sretna i zamamna našim posjetiteljima te koja će upravo zbog vas prošetati pistama ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka je - Lea Biljman. Lea ima 21 godinu, studira na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na Katedri za pedagogiju i anglistiku te govori četiri svjetska jezika te time dokazuje da nije samo lijepa, već i pametna! U slobodno vrijeme bavi se plesom i rolanjem, obožava modu i putovanja, a kao prava žena slaba je na cipele!

Poslastica koja očekuje pobjednicu je putovanje koje daruje Kontakt Tours - advent u Pragu i Beču, s uključenim prijevozom, noćenjem s doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice, razgledavanjem Praga i Beča s lokalnim vodičem. Da bi održavala svoju ljepotu i njegovan izgled i dalje, pobjednica će biti nagrađena i sa cjelodnevnim wellnessom sa masažom u Aspa wellnessu u službenom hotelu FWZ-a, Hotelu Antunović, godina dana fitnessa u First Fitness&Squash Toweru. Također, nagrađuje je i Neckermann poklon bonom od 1.000 kuna, a svoj ten će moći održavati u Mexico Sun solariju, gdje će imati pravo na pet sunčanja. Osim toga ljepotica će biti nagrađena i sa Dreft VIP poklon paketom s brojnim proizvodima te kino ulaznicama za bilo koji film u Cinestaru za dvije osobe. Savršenu frizuru garantirat će frizerski salon Rene, a uz to najljepša djevojka će uživati u poklon paketu Limoni parfumerije i Lancomea. Osim toga, Obala promet daruje pobjednici ekskluzivni šampanjac Moet Chandon sa Swarovski kristalima, a In Sportina darovat će joj odjeću.

Najsretniji Indexov posjetitelj koji će glasati na dar će dobiti model jednog od hrvatskih dizajnera, dvoje posjetitelja bit će nagrađeni sa cjelodnevnim wellnessom sa masažom u Aspa wellnessu u službenom hotelu FWZ-a, Hotelu Antunović. Također, Fashion Week daruje četiri Dreft poklon paketa te poklon pakete Limonija i Lancomea.  Osim toga, 10 glasača dobit će i VIP ulaznice za Fashion Week Zagreb.

Članovi Index kluba o preuzimanju svojih nagrada bit će obavješteni u ponedjeljak, 30. studenog.

Pročitajte više