Indira Vladić: Nosim recesijsku haljinu, i ja sam žena u kreditima

INDIRA VLADIĆ posjetila je Fashion Week Zagreb u društvu prijateljice, a na sebi je nosila 2 u 1 haljinu Linee Exclusive, s kojima surađuje već godinama. "Uvijek vjerna Linei, ovo je jedna interesantna haljina, 2 u 1, zanimljiva je. Moram priznati da sam postala vlasnica dvije, tri čipkaste haljine, s veseljem ih nosim. Što bi Irina rekla, ovo je recesijska haljina. Kupiš jednu, dobiješ dvije", kroz smijeh je ispričala pjevačica.

"Osjećam krizu, kako ne. I ja sam u kreditima, volim si priuštiti ženske sitnice, ali uistinu štedim. Nedavno sam čitala o Kići Slabincu, i pitam se kako se jednog dana i meni to može dogoditi, da ponestane novaca. Malo sam se okrenula štednji", ispričala je Vladić.

"Novi singl je u pripremi, da napravimo spot, ne posustajemo s koncertima. Sada nas kroz prosinac očekuje oko pet koncerata, a nadam se da će i doček biti radni. Ne mogu to sa sigurnošću reći, bolje zna Tomislav, ali nadam se da ću se pohvaliti za koji dan", komentirala je pjevačica svoje nadolazeće angažmane. Što se ljubavnog života tiče, Indira još uvijek nema novosti. "Ljubav je nešto najljepše na svijetu, i nadam se da će mi se uskoro dogoditi", zaključila je na pitanje o ljubavi.

Pročitajte više