Indira Vladić: Predivno je ljubiti, to je najljepše na svijetu



SINOĆ su u prve redove modne poslastice u Westgateu stigle brojne poznate dame. Snježana Mehun stigla je u društvu prijateljice, Indira Vladić bila je sa sestrom, a Franka Batelić sa svojim menadžerom. Simpatična Snježana obožavateljica je mode, a posebno ženstvene Linee Exclusive.

"Na sve načine se borim s celulitom"

"Došla sam zbog Linee jer s njima dugi niz godina poslovno surađujem, iznimno ih cijenim kao poslovne partnere, izuzetno su susretljivi, to se cijeni. Ljubiteljica sam haljina, najpraktičnije su jer se obučeš u minutu. Ove sve ostale kombinacije su prezahtjevne", otkrila je Snježana. "Na sve mile načine se borim sa celulitom i održavanjem linije, ali to mi nije najbitnije. Ostvarila sam se na drugim poljima pa mi to nije najbitnije", zaključila je Mehun.

Romantična Franka: Ljubavni život je ok, sretna sam

Prelijepa Franka Batelić zablistala je u romantičnom izdanju, a došla je podržati ELFS-e, s kojima surađuje. "Došla sam zbog ELFS-a i zbog Linee, da vidim malo ženstvenih kreacija. Surađivati s ELFS-ima je odlično, super su privatno, i uvijek mi pripreme odlične kombinacije. Moj stil je užasno bipolaran, svaki dan drugačiji. Svaki dan imam drugačije raspoloženje i drugačiji stil", rekla je pjevačica koja blista s novom bojom kose. "Snimala sam neku kampanju i u frizerskom salonu su mi predložili da promijenim boju kose. Ja sam najprije bila užasno skeptična, ali ipak sam se na kraju odlučila za to i sada sam prezadovoljna", otkriva Franka koja trenutno okuplja bend. "Okupljam bend s prijateljima, bit će tu i Saša Maček, ovo ljeto će biti turneja i ja sam jako sretna. Ljubavni život je ok, sretna sam", zaključila je lijepa Franka.

Indira: Predivno je ljubiti, to je najljepše na svijetu

Njezina starija kolegica Indira Vladić gledala je reviju Linee Exclusive sa svojom sestrom. "Došla sam zbog Linee Exclusive, ja u biti i dandanas surađujem s njima, jako me to veseli jer na obostrano zadovoljstvo surađujemo. Rade odličnu odjeću za stage i ispunjavaju moje želje, dovedu svaku moju želju do savršenstva. Taj kroj i to šivanje, to su vrhunski materijali. Veseli me ono što ću danas vidjeti. Htjela bih ovo ljeto biti preplanula i furati nešto bijelo. Nadam se da neće podbaciti i iznevjeriti", rekla je Indira. "Sestra je tu sa mnom i to me veseli. Ona i ja se volimo sređivati i uživati u modi. Nema ništa novo na ljubavnom planu, ali predivno je ljubiti, to je najljepše na svijetu", rekla nam je Indira kad smo je upitali što ima novo na ljubavnom planu. Osim tri spomenute dame, u prvim redovima mogli smo vidjeti i Lanu Klingor, Ivanu Delač Đolo, Nenada Korkuta, Tihanu Harapin Zalepugin sa suprugom, Nevena Ciganovića, Mariju Borić, Nikolinu Pišek, popularnog Joleta u društvu supruge Ane, te brojne druge.

Pročitajte više