Influencerica pokazala kako izgleda bez poziranja pa je napali: Mora da se šališ

Foto: Instagram

INFLUENCERICA i Instagram model Belle Lucia morala se ispričati nakon što je objavila video u kojem pokazuje razliku između toga kako izgleda dok pozira i u opuštenom stanju. 

Naime, mnogi su prozvali Belle, koju na Instagramu prati 1,3 milijuna ljudi, jer je u videu pokazivala svoje nepostojeće salo na trbuhu. Na snimci se vidi kako u "opuštenom" stanju izgleda gotovo identično, te štipka kožu na trbuhu odjevena u set čipkastog donjeg rublja. 

"Mora da se šališ. Izgledaš potpuno isto", prenosi Daily Mail komentare s videa koji je Belle međuvremenu izbrisala. 

"Mislim da si mogla pozirati u pozi koja ti manje laska jer se ovako predstavljaš kao nadčovjek. Ovo bi moglo izazvati nesigurnost u nekim ljudima", bio je još jedan od komentara. 

"Šalješ krivu poruku ovim jer se ne vidi nikakva promjena", napisao joj je jedan pratitelj. 

"Vau, mora da ti je teško s toliko kože na trbuhu", dodao je drugi. 

Belle je video izbrisala sa svog Instagrama, a objavila je i ispriku. 

"Dobivam puno hejterskih komentara, vjerojatno sam ih zaslužila, ali želim reći da nisam imala nikakvu lošu namjeru. Nisam ovo objavila da bih nekog povrijedila i nikada to ne bih učinila. Dobra sam osoba, ali prirodno nisam baš inteligentna pa možda ne razumijem dobro pokret za pozitivan stav o tijelu. Otvorena sam da naučim. Mislim da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama", napisala je. 

Pročitajte više