"Instagram nije stvarni život": Manekenka pokazala kako izgleda prije Photoshopa

Foto: Instagram

AUSTRALSKA manekenka odlučila je pokazati kako nastaju savršene fotografije kakve često gledamo na Instagramu, a snimka je mnoge iznenadila.

Kate Wasley, manekenka iz australskog Pertha, objavila je video na kojem je pokazala koliko obrađuje fotografije prije objavljivanja na Instagramu, a razlika je zaista ogromna.

"Mogao bi biti Photoshop, mogla bi biti poza, a može biti i da je osoba s kojom se uspoređujete potpuno drugačije građena od vas. Kad se uspoređujete s nekime na internetu, vjerojatno o sebi mislite najgore, no uspoređujete se s nekim tko je sa svijetom podijelio tek najbolje momente svog života", napisala je 24-godišnja manekenka na Instagramu.

U snimci koju je objavila vidi se kako se stanjila, ali i naglasila jagodice, riješila se celulita i povećala si grudi. "Sve se uspoređuju s drugima, no često to nije poštena bitka. Instagram nije stvarni život", kaže Kate koju mnogi nazivaju dobrim uzorom.

Kate ovo nije prvi put da promovira pozitivniji stav o ženskom tijelu. Već je i sama postala uzor mnogim curama te je na Instagramu prati gotovo 280 tisuća ljudi, a krasila je i naslovnicu Sports Illustrateda.

"Zdravlje je puno važnije od veličine, a zdrava tijela dolaze u mnogima različitim oblicima i veličinama", rekla je za Femail. "Svi imamo nesavršenosti i stvari oko kojih smo nesigurni, no svi smo ljudi i te stvari moraju biti normalne i lijepe. Čine nas onime što jesmo."

 

Pročitajte više