Instagram vs. stvarnost: Blogerica pokazala kako nastaju "savršene" fotografije

Foto: Instagram

BLOGERICA Sara Puhto koja na društvenim mrežama redovito objavljuje stvarne fotografije svog tijela, bez uređivanja, u jednoj od posljednjih objava pokazala je kako nastaju "savršene" fotografije za Instagram.

"Preplavljeni smo fotografijama 'savršenstva' na društvenim mrežama i reklamama koje nam poručuju kako promijeniti svoje tijelo. Zašto se ne bismo fokusirali da promijenimo način na koji gledamo svoje tijelo. Ne fokusirajte se na negativnosti, nego na prihvaćanje i zaljubljivanje u ono što ne volite na sebi. Imate tijelo koje imate i ono vam omogućuje da živite život", poručila je Sara.

Ispričala je kako je ranije pozirala na točno određen način kako na fotografijama ne bi ispadala krupnije. U videu koji je podijelila s 424.000 pratitelja objasila je kako izgled na fotografijama naposljetku ovisi o načinu na koji poziramo, rasvjeti te o uređivanju fotografija u različitim aplikacijama.

"U stvarnosti svi imamo salo na trbuhu. Naši se trbuščići skupljaju, prave valjuške, koža nam se savija. Svi mi imamo različita tijela", dodala je.

"Naša tijela izgledaju drugačije u različitim položajima. Nijedan nije gori od drugog samo zato što se jedan ne veliča u medijima", zaključila je.

Pročitajte više