Instagram zvijezde uhićene jer su pokazale gole grudi na baseball utakmici (18+)

Screenshot: Twitter

TIJEKOM prijenosa pete utakmice World Seriesa u izjednačenoj seriji između Houston Astrosa i Washington Nationalsa Instagram zvijezde pokazale su gole grudi - te dobile zabranu dolaska na baseball utakmice od MLB-a.

Na kraju sedmog inninga, kamera je pokazivala bacača Gerrita Colea, a vidjelo se i prvih nekoliko reda navijača. Pažljivi gledatelji brzo su uočili dvije djevojke koje su pokušale odvratiti pažnju bacača tako što su podigle topiće i pokazale gole grudi.

Jedna od njih kasnije je identificirana kao Instagram model Julia Rose nakon što je retweetala nekoliko videa. Nažalost za Rose, riskantni potez došao je s cijenom, s obzirom na to da je objavila pismo koje je dobila od potpredsjednika MLB-a (Major League Baseball) Davida L. Thomasa.

"27. listopada 2019. prisustvovali ste petoj utakmici World Seriesa u Nationals Parku u Washingtonu, D.C.", piše u pismu. "Tijekom igre, prekršili ste navijački kodeks ponašanja, izlažući se tijekom 7. inninga, kako biste promovirali posao. Bili ste i dio sheme u kojoj ste tjerali druge da se izlažu kako biste promovirali posao. Ovime vam je zabranjen posjet svim MLB stadionima i objektima, na neodređeno", piše u pismu.

Rosa je postala Instagram zvijezda nakon što se kao 22-godišnjakinja pojavila u reality showu "Are You the One" tijekom četvrte sezone emisije 2016. Otad je prikupila vojsku sljedbenika kojih na toj društvenoj mreži broji više od 2,8 milijuna.

Rose i njezine dvije prijateljice nosile su majice ukrašene napisima Julijinog digitalnog časopisa "Shagmag". S njom bile su kolegice, Instagram modeli Lauren Summer i Kayla Lauren. Lauren i Kayle javile su se nakon što su uhićene, a potonja je objavila selfie iz policijskog WC-a.

Pročitajte više