Internet obožava ovu curicu jer je prodavačici vrlo jednostavno pokazala što znači biti čovjek

 Foto: Facebook

MALENA Sophie iz Južne Karoline oduševila je ljude diljem svijeta nakon što je jednoj prodavačici objasnila što zaista znači biti čovjek.

Naime, mama i tata su obećali Sophie da će joj kupiti lutku ako mjesec dana bude išla na "tutu". Sophie je obećanje ispunila te su je roditelji odveli u trgovinu da izabere lutku koju želi. 

"Kada smo došli na blagajnu, prodavačica je pitala Sophie ide li na rođendansku zabavu. Svi smo je zbunjeno gledali. Zatim je pokazala na lutku i pitala je li tu lutku odabrala za prijateljicu. Ona ju je i dalje blijedo gledala, a ja sam objasnila prodavačici da je ta lutka nagrada za nju jer je išla na 'tutu'. Žena me zbunjeno pogledala i pitala Sophie želi li zaista tu lutku, na što joj je Sophie odgovorila da želi. 'Ali ona ne izgleda poput tebe, imamo mnogo drugih lutki koje izgledaju baš poput tebe', rekla je, što je mene odmah naživciralo, no prije nego što sam uspjela išta reći, Sophie joj je odgovorila: 'Ona izgleda poput mene, doktorica je poput mene. Ja sam lijepa curica, a i ona je lijepa curica. Ima lijepu kosu i vidite da ima stetoskop?' Prodavačica je, srećom, odlučila pustiti cijelu stvar i rekla joj da je to lijepo. Ovo je iskustvo samo potvrdilo moje uvjerenje da nitko od nas nije rođen s idejom da je boja kože bitna. Koža dolazi u različitim nijansama, poput kose i očiju i svaka nijansa je prekrasna", napisala je ponosna mama ove mudre djevojčice.

Pročitajte više