Internetska premijera: Pogledajte spot Franke Batelić i AliBija "Cijeli svijet"

ZANIMA vas kako to izgleda kad tulumari Franka Batelić? Pogledajte onda novi spot "Cijeli svijet" Franke i hip-hop dvojca AliBi. Mlada pjevačica i 18-godišnji reperi iz Zagreba spot su snimali u prostoru zagrebačke tvornice Katran, pod budnim okom redatelja Darka Drinovca. Spot prikazuje veliki tulum na kojeg je Franka pozvala Viktora i Dinu iz AliBija, a pridružilo im se 50-ak prijatelja.

"Iako nije lako kontrolirati hrpu mlađih punoljetnika, posao je odrađen profesionalno i zadovoljan sam snimljenim materijalom. Franka je već iskusna u snimanjima i duže je na sceni, dok su se Viktor i Dino iznenađujuće brzo snašli pred kamerom. Posjeduju potrebnu dozu reperske samouvjerenosti, pa nije bio problem uloviti sjajne kadrove", izjavio je Drinovac. Za styling glavnih protagonista spota zaduženi su ELFS-i koji već dugo surađuju s Frankom.

Franka i AliBi na OGAE Song Contestu

Da je pjesma Cijeli svijet, hip hop dvojca AliBi i Franke naišla na dobar odjek, pokazuje i ovogodišnji hrvatski izbor OGAE Song Contesta. Osim što su osvojili top liste diljem Hrvatske, Franka i AliBi u svega nekoliko tjedana od premijere pjesme, izborili su ulazak u ovo veliko natjecanje koje organizira Eurofest Hrvatska - Udruga obožavatelja eurovizijskog festivala Hrvatske.

Udruge iz cijele Europe, svake godine organiziraju izbor predstavnika u Europi. Iako na Euroviziji posljednjih godina ne ostvarujemo dobre rezultate, na ovom natjecanju briljiramo. Pokazuje to i Frankina pobjeda prije dvije godine, s pjesmom Ruža u kamenu, koja je iza sebe ostavila i puno razvikanije izvođače poput Take That, te omogućila da Hrvatska bude domaćin ove priredbe.

Franka je i prošle godine bila hrvatska predstavnica, a ove joj se godine smiješi dvostruka sreća. Naime, u konkurenciji 15 pjesama, među kojima su i hitovi Colonije, Urbana, Natali Dizdar i drugih, Franka je s dvije pjesme - samostalnim singlom Moje najdraže, te suradnjom s hip hop grupom AliBi u pjesmi Cijeli svijet.

Vijest je ugodno iznenadila Viktora i Dinu iz AliBija. "Fanovi Eurosonga bili su nam najveća podrška i prije same Dore, gdje smo debitirali. Drago nam je što im se sviđa i pjesma Cijeli svijet", kažu Viktor i Dino, koji ovo ljeto promoviraju singl nastupima po obali i kontinentu. Da su Franka i AliBi dobra kombinacija, prognozirao je i prošlogodišnji eurovizijski pobjednik, Alexander Rybak, koji je slušajući pjesme s ovogodišnje Dore za svoje favorite odabrao pjesme Franke i AliBija.

Pročitajte više