INTERVJU Mia Negovetić: "Neki prijatelji su bili malo ljubomorni na mene, no ne zamjeram im"

Foto: Press/Facebook

POBJEDNICA prve sezone RTL-ovih Zvjezdica, Mia Negovetić, ove se sezone našla s druge strane, u žiriju. Iako se u posljednje dvije godine mnogo toga dogodilo, od gostovanja kod Stevea Harveyja, preko mjuzikla "Magic Musical", do snimanja njene pjesme u suradnji s poznatim glazbenicima, Mia je ostala skromna, a priznala nam je da joj je problem biti stroga prema natjecateljima baš zato što je i ona bila na njihovom mjestu.

Što nam je još rekla, pročitajte u intervjuu.

Bila si se s obje strane ovog showa, i na pozornici i u žiriju. Je li ti bilo teže nastupati pred žirijem ili sada kad ti ocjenjuješ druge?

Niti jedno niti drugo nije lako. Ipak mislim da je teže osvojiti žiri nego biti žiri. Svakako treba biti pažljiv što se nekome govori, ali mislim da je najbolje samo reći ono što se zaista doživi. Tada vam nitko ne može reći da ste pogriješili ako je to zaista vaše mišljenje i stojite pri tome.
 

Jesi li već vidjela neki nastup koji te oduševio?

Jesam, i to više njih, ova će sezona biti prava borba.
 
Jesi li stroga u ocjenjivanju?

Nisam, iako sam sjedila u toj stolici bila sam na strani kandidata jer znam kako je meni bilo i znam kako sam se osjećala kada bih iščekivala nečiji komentar i nadala se da je sve bilo dobro.


 
Je li ti teško kad moraš nekome reći da nastup nije bio dobar ili uputiti kritiku?

Je, teško je to zato što se ono što mislim treba reći tako da se nikako nikoga ne povrijedi.
 
Nedavno si predstavila svoj prvi singl "Trouble" sniman u Los Angelesu te u Rijeci, u Studiju Maraton, čiji su autori Dan Richards, poznati gitarist popularnog benda One Direction, i Phil Simmonds. Kako je došlo do te suradnje?

Kako sam bila u Americi, pretpostavljam da je nekako informacija da sam tamo došla do njih pa smo se dogovorili za suradnju.
 
Jesi li zadovoljna reakcijom publike na pjesmu?

Jesam, i više nego zadovoljna. Zaista mi je drago da se ljudima sviđa i da su pozitivno reagirali i ispoštovali to da je pjesma na stranome tj. engleskome jeziku.
 
Lani si debitirala u  mjuziklu "Magic Musical", koliko ti se sviđa ta forma i je li to nešto čime bi se bavila u budućnosti?

Svakako, time sam obuhvatila sve moje interese, ples, pjevanje i glumu. To je nešto čime bi se voljela baviti u budućnosti.

 
Što je sljedeće što planiraš u svojoj karijeri?

Radi se na pjesmama i uskoro će opet biti Magic Musical u Centru Zamet pa se i za to pripremam.


 
Kako su tvoji prijatelji reagirali na sve što ti se dogodilo u posljednje dvije godine?

Većina njih se obradovala, a neki su pokazali malo ljubomore, no ne zamjeram im. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja to poštujem.
 
Kako usklađuješ školske obveze sa svim ostalim što radiš?

Uz dobru se organizaciju sve može.
 
Što bi poručila onima koji razmišljaju o prijavi u jedan ovakav show, no boje se?

Neka se ne boje, neka idu putem kojim žele. Ako su to Zvjezdice, neka se prijave, nemaju što izgubiti, dapače, dobit će komentare od žirija koji će im koristiti. 

Pročitajte više