Ipak kraj veze? Albina i mladi hajdukovac više se ne prate na Instagramu

Foto: Instagram

IAKO je pjevačica negirala navode o prekidu, detalj s Instagrama potaknuo je nova šuškanja o vezi Albine Grčić i nogometaša Ivana Čalušića. Naime, čini se da se Albina i Ivan više ni ne prate na Instagramu.

To se dogodilo nedugo nakon što je Albina negirala prekid. "To nije istina", rekla je Albina i potom objasnila zašto je izbrisala sve zajedničke slike. "Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", poručila je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Zajedničkih fotografija na profilu nema već neko vrijeme. Albina se sinoć oglasila na Instagramu objavivši fotografije nastale prije nastupa u splitskom klubu. "Ne možeš je ukrotiti", napisala je uz fotografiju.

Poznaju se od djetinjstva

Inače, Albina i Ivan poznaju se od najranijeg djetinjstva, a vezu su započeli prije nekoliko godina.

Ivan, koji igra u Hajduku, ljetos se teško ozlijedio na posudbi u Radomlju, slovenskoj filijali Bijelih, zbog čega je dugo morao izbivati s terena. Albina mu je nakon ozljede javno poslala poruku podrške. "Možeš ti to", poručila mu je uz smajlić.

Hajdukovac je prije dva mjeseca produljio ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine. Do kraja tekuće sezone ostat će u Sloveniji, a Radomlju je posuđen u siječnju 2022. godine. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 350 tisuća eura.

Pročitajte više