Ispovijest Mirte Šurjak: "Nisam razaračica brakova, moj kapital je moj intelekt"

Foto: Instagram

NAKON što su neki mediji ponovno počeli pisati o vezi Mirte Šurjak i Giovannija Rosse, HRT-ova sportska novinarka odlučila je stati na kraj glasinama. Naime, Mirta je prošlog mjeseca boravila u Izraelu, a njeno putovanje pokrenulo je glasine da se vidjela s bivšim nogometašem s kojim ima kćerkicu Chiaru.

"Nikad nisam komentirala svoj privatni život, ali sada moram napraviti iznimku jer šutim već punih pet godina o svemu i sada je dosta. Zgrožena sam činjenicom koliko su žene i majke u javnosti izložene nepravednom i neosnovanom linču, samo zato što su žene, a kunemo se svi u naše moderne svjetonazore 21.stoljeća", započela je Mirta za Splitski dnevnik.

"Nisam bila ljubavnica Giovannija Rosse nikada, jer je njegov brak s bivšom suprugom već bio završen prije mog dolaska u njegov život. Nisam preljubnica ni razaračica brakova. Razlog raspada njegovog braka treba tražiti ponajprije u činjenici što je gospodin Rosso u izvanbračnoj vezi s Izraelkom dobio sina, koji je gotovo pa vršnjak s njegovim sinom iz prvoga braka. U daljnju analizu nimalo gospodskih izjava muškarca s kojim sam upravo ja prekinula vezu ne želim uopće ulaziti. Kada o bivšoj partnerici tako govori, to više govori o njemu nego o meni", dodala je.

Dodala je da je to njena prva i zadnja izjava o odnosu s Rossom, jer joj je dosta da se njeno ime lažno blati. Požalila se da joj je atraktivan izgled u poslu otegotna okolnost. 

Pročitajte više