Ispovijesti Hefnerovih zečica: "On je ležao, a cure su se mazile. Onda su me gurnule na njega..."

Foto: Guliver Image/Splash

ZASIGURNO najpoznatija Playboyeva zečica Holy Madison na vrhuncu karijere odlučila je napisati knjigu o životu u vili Hugha Hefnera. Holy je u tom trenutku napustila tatu Playboya i počela nastupati u Las Vegasu te snimati svoj reality show "Holly's World". S obzirom na to da su je obožavatelji i novinari pri svakom susretu ispitivali o životu u Playboyevoj vili, odlučila je jednim potezom ubiti sve muhe i napisati knjigu.

"Žene bi me ispitivale nedostaje li mi vila ili su mi govorile da im je žao što me Hef nije oženio. Meni nije bilo jasno kako ne vide da mi je puno bolje samoj", ispričala je Holly u intervjuu za BuzzFeed News.

Nakon objave knjige "Down The Rabbit Hole: Curious Adventures And Cautionary Tales Of A Former Playboy Bunny", više je nitko nije pitao o životu u vili. U knjizi je opisala život s Hefom od 2001. do 2008. godine, ali i posljedice koje je on na nju ostavio. Tako doznajemo da je u kući bila depresivna, no nije imala snage napustiti je jer je mislila da neće uspjeti sama, ali i zato što ju je Hefner držao pod kontrolom.

"Život u zloglasnoj vili uopće nije bio san već noćna mora. Nakon što je izgubila identitet, osjećaj da nešto vrijedi i svaku nadu za budućnost, Holly se našla u kadi, razmišljajući o samoubojstvu", piše u knjizi.

U knjizi otkriva kako su "ugnjetavanje, stroga pravila i manipulacije" česta pojava, baš kao i neprestane borbe s ostalim ambicioznim zečicama koje će učiniti sve da zabiju nož u leđa. U svojoj drugoj knjizi, "The Vegas Diaries", Holly je otkrila da je godinama bila očajna dok je bila Hefova "prva djevojka".

"Bila je to konstantna borba koja je trajala sedam godina. Pokušavala sam javnosti prodati sliku pod nazivom ’ovdje je sve sjajno i prelijepo’, ali ustvari bila sam očajna", prepričala je svoje dojmove atraktivna plavuša.

"Naučila sam s kime se mogu, a s kime je bolje ne natjecati se. U vili je vladao strah. Da mogu ponovo proživjeti taj period, definitivno bih bila još uplašenija. Nedovoljno puta sam se nastojala izboriti za svoja prava", tvrdi Holly, kojoj ipak nije žao što je bila dijelom Playboy svijeta.

Holly nije jedina koja je pisala knjige o životu u vili. Izabella St. James objavila je knjigu "Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion".

"Svakog petka smo ujutro odlazile Hefu u sobu, čekale da skupi pseću kakicu s tepiha i tražile ga 1000 dolara, koje nam je davao u novim novčanicama od 100 dolara. Sve smo mrzile taj ritual jer bi ga Hef iskoristio da nam prigovori što ne radimo dobro u našoj vezi s njim. Najčešće nam je zamjerao nedostatak sloge među nama djevojkama ili našu nevoljkost da sudjelujemo u seksualnim zabava u njegovoj sobi. Ako nismo izašle s njim, ne bi nam dao džeparac", opisala je.

Požalila se i da su im madraci na krevetima bili stari i prljavi, a slična situacija bila je i s plahtama. Prljavi su bili i tepisi, a Izabella je iskoristila priliku da se požali na Holly.

"Tepih u Hefovoj sobi nije se mijenjao godinama, a stvari su postale gore kad se uselila njegova djevojka broj jedan Holly i dovela dva psa, koji nisu bili naviknuti na život u kući pa su nuždu obavljali posvuda. Kad bismo ušle u njegovu sobu kasno navečer ili rano ujutro, hodale bismo po psećim govnima", požalila se.

Holly je otkrila da joj je prve noći Hef ponudio sedative kvalude, za koje joj je rekao da "rastvaraju bedra te da ih je koristio na curama u '70-ima". Ona ih je dobila, no napila se i na kraju večeri završila u njegovoj sobi.

"U sobu me dovela tadašnja cura broj jedan Tina Jordan. Na televizoru su se vrtjeli hard core pornići, a Hef je masturbirao dok su cure bile u lezbijskom klinču. Nikome se nije dalo. Jedna djevojka me gurnula prema Hefu, praktički ga nagovarajući da bude s novom curom. Bilo je tako kratko da se ne sjećam ničega, osim osjećaja njegovog teškog tijela na meni", napisala je.

Jill Ann Spaulding opisivala je pak seks u svojoj knjizi "Jill Ann: Upstairs".

"Ako si mu djevojka broj jedan, oralno ga zadovoljiš pa se seksate bez zaštite i testiranja. Hef samo leži s erekcijom koju je postigao pomoću Viagre. Svaka cura se s njim seksa dvije minute, dok ga druge iza napaljuju. Vikale su stvari poput: 'Jebi je, tatice!'", napisala je.

Njenu priču potvrdila je i Kendra, koja je u knjizi "Sliding Into Home" napisala je da je seks s Hefom bio poput posla.

Grupni seks događao se dvaput tjedno, srijedom i petkom nakon izlaska u klub.

"Uvijek je bio isti jer Hef voli da su stvari iste", napisala je Holly.

Hef je pak imao jedno strogo pravilo, cure u kuću nisu smjele zvati nikoga, naročito ne dečke. 

Pročitajte više