Ista metoda kojom je otela Brada Pitta: Angelina Jolie opsjeda Johnnyja Deppa?

AKO JE vjerovati američkim tabloidima, Angelina Jolie je bacila oko na Johnnyja Deppa koji je (zasad) u sretnom braku s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis. Metoda koju koristi već je provjerena na Bradu Pittu kojega je preotela njegovoj tadašnjoj supruzi Jennifer Aniston tijekom snimanja filma "Mr. & Mrs. Smith".

Da je "brakolomka" ponovno u akciji za američki časopis Star izjavio je neimenovani izvor koji s Jolie i Deppom radi na snimanju filma "The Tourist". Angelina se navodno toliko očito nabacuje Deppu da je sve već postalo neukusno.

"Dok su prolazili kroz scenarij, Angie je inzistirala na tome da nasamo ostane s Deppom kako bi raspravili o njegovim glumačkim metodama. Satima je s njim ispijala crveno vino. Bombardira ga lascivnim e-mailovima i upucava mu se preko telefona. Ne prestaje mljeti o tome kako je Johnny divan. Ona je takva, ne preza ni pred čim. Spremna je na bilo što kako bi dobila ono što želi. Nema granica", ispričao je jedan od svjedoka najnovije osvajačke akcije u koju se zaputila nezasitna Angelina.

Pročitajte više