Ištvan Varga uplovit će u bračne vode: Ne bih to htio potvrditi niti demantirati

IAKO se u showu "Ples sa zvijezdama" našao u ulozi mentora profesionalca koji već četvrtu sezonu uči plesati hrvatske zvijezde, za Ištvana Vargu moglo bi se reći da je on jedna od većih zvijezda popularnog plesnog showa. Karizmatični Ištvan uz subotnju emisiju i svakodnevne treninge našao je vremena i za ljubav. Od kako je u vezi s plesačicom Evom, profesionalni plesač ne može se požaliti na ništa već nam je komentirao da bi bilo sve idealno da je zdravlje na mjestu.

Da mu zaista cvatu ruže kad je u pitanju privatni život dokazuje i informacija da su se Ištvan i njegova višemjesečna djevojka zaručili. Kada smo upitali simpatičnog Ištvana da nam potvrdi tu informaciju, on se slatko nasmijao te rekao da zbog prošlosti ne želi tu informaciju demantirati, ali niti potvrditi. "Ne bih htio davati izjavu po tom pitanju", kratko nam je odgovorio Ištvan.

"Imam puno razumijevanja, ali i povjerenja u svoju dragu"

Ipak, priznaje, jako je sretan u sadašnjoj vezi s djevojkom Evom. Iako se bave istim poslom, njezin posao je nešto drugačiji s obzirom da ona pleše po noćnim klubovima gdje je gledaju i drugi muškarci. Ištvana to ne smeta, jer kako nam je rekao, u svoju djevojku ima jako puno povjerenja. "Imam puno razumijevanja, ali i povjerenja u svoju dragu. Ne smeta me njezin posao", kazao nam je Ištvan koji se trenutno liječi u krevetu zbog viroze.

"Ležim u krevetu i otkazao sam sve obaveze. Duboko se nadam da nije svinjska gripa", priznaje profesionalni plesač koji će u sljedećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" sa svojom partnericom Frankom Batelić otplesati senzualnu sambu te elegantni bečki valcer. S obzirom da je bolestan i da je morao otkazati današnji trening kako bi napokon odmorio, Ištvan cijelo vrijeme smišlja koreografiju za sljedeću emisiju showa te tvrdi da Franka također u glavi vrti stvari na kojima mora poraditi kako bi bili još bolji, a ne sumnjamo da će im to poći za rukom, sudeći prema prijašnjim emisijama.

Pročitajte više