Iva i Boško Balaban dobili sina nasljednika

BABY boom u nogometnom klubu Dinamo nastavlja Iva Balaban, supruga napadača Boška Balabana, koja je danas rodila drugo dijete, dječaka dugačkog 51 centimetar i teškog 3200 grama. Bivša manekenka zbog trudnoće se dugo nije pojavljivala u medijima, a za koji dan se vraća u obiteljsku kuću, gdje će se s novim članom obitelji pridružiti suprugu Bošku i kćerki Tashi.

Iva Radić svojedobno je slovila za jednu od najtraženijih hrvatskih manekenki, no udajom za Dinamovca Boška Balabana modne piste zamijenila je obiteljskim životom, s tek ponekim editorijalom, koje danas snima iz gušta i isključivo za prijatelje. U nekoliko je navrata izjavila kako joj je rođenje kćeri Tashe promijenilo život, a da je opet trudna, javnost je saznala ovog ljeta, kad ju je, naravno, odao trudnički trbuščić.

Dinamo se u posljednjih nekoliko mjeseci može pohvaliti trudom oko nataliteta - krajem ljeta Nives Celzijus i Dino Drpić dobili su kćer Taishu, a Gordon Schildenfeld i supruga Ivana prije nekoliko su tjedana također postali roditelji.

D.K.

Pročitajte više