Iva Jerković: Držite mi fige da se zaljubim sljedeće godine, voljela bih to

IVU JERKOVIĆ novinari često ispituju ima li kod nje nešto novo na ljubavnom planu, a ona uvijek odgovara da je sve po starom. Ipak, otkrila nam je kako bi i sama voljela da se situacija promijeni te kaže kako se to možda i dogodi sljedeće godine. "Možda će u ovoj novoj godini biti. Voljela bih to, ako mi budete držali fige, možda se i zaljubim sljedeće godine", rekla nam je lijepa i simpatična manekenka

"Vjerujem da se ljubav odjednom samo dogodi, nešto klikne, `dobar dan` i netko se stvori"

 Iva dodaje kako je nitko ne forsira da se "skrasi". "Obitelj i društvo me ne forsiraju, u takvom sam društvu da se svi mi još nekako tražimo, imam nas dosta takvih. Tako da sam i ja sretna i zadovoljna. Vjerujem da se ljubav odjednom samo dogodi, nešto klikne, `dobar dan` i netko se stvori. Nadam se da će u novoj godini meni kliknuti", smije se Iva.

Što se tiče planova za novogodišnji doček, Iva je kampanjac. "Planovi za Novu godinu se uvijek u posljednji tren stvaraju, nikad nemam ni haljine, ni frizure, pa će vjerojatno tako biti i ove godine. Još ne znam gdje ću, u hodu ću nešto s društvom dogovoriti", rekla nam je. Sigurna je da će nakon dočeka "zapaliti" negdje na skijanje jer obožava takva putovanja. "Svake godine odem na skijanje, jako to volim. A snijega je slabo, ali ima ga i ove godine. Moram otići, volim i skijanje i ljetovanje, ne znam što mi je draže", kaže Iva.


"Kad zaružimo, obilazimo i narodnjačke klubove"

Manekenku smo ulovili u novom noćnom klubu, kojem je postala kuma. Kaže da izlazi sve manje što je starija. "Imam periode kad volim izaći, ali ima perioda i kad se zalomi da sam samo doma i da mi se nigdje ne ide. Nađemo se kod prijatelja, kuhamo, zafrkancija. Što sam starija, sve manje izlazim, morat ću početi više izlaziti da se malo pomladim", smije se Iva i dodaje: "Kad zaružimo, obilazimo i narodnjačke klubove. Nekako vidim i čujem da ima puno klubova i da su krcati, valjda zbog ovog božićnog vremena. Tako i ja, kad izađem, sve obilazim", otkrila nam je.

Pročitajte više