Iva Jerković: Ne selim u Italiju i ne mislim da ličim na Belen Rodriguez

IVA JERKOVIĆ nam je rekla da trenutno nema nikakvu namjeru preseliti se u Italiju. Iako su mediji javili kako bi jedna od naših najljepših manekenki mogla otići iz Hrvatske zbog poslovne ponude, Iva nam je otkrila da to nije istina. "Bila sam tamo na nekakvom castingu. Nije da se idem tamo preseliti i raditi na televiziji, ništa od toga nije točno", rekla je za Index Iva.

Iva često odrađuje slične poslove, ali još nije bila u prilici da mora odlučiti hoće li zbog posla za stalno napustiti Hrvatsku. "Za nešto odraditi bih uvijek otišla, ali nisam razmišljala o tome da se preselim za stalno. Ne znam, sada trenutno ne bih to napravila, ne razmišljam o tome. Kada ti se dogodi neka situacija, ponuda, onda o tome razmišljaš, ovako ne", kaže Iva.

Tijekom boravka u Italiji, Ivi su na ulici dovikivali "Belen, Belen", misleći da je Belen Rodriguez, djevojka bivšeg muža Nine Morić Fabrizia Corone. "Da, dovikivali su mi, ali mislim da nemam nikakvih sličnosti s njom. Nisam to ni doživjela previše, nemam neko mišljenje o njoj", kaže Iva kojoj zabuna očito nije laskala, što i nije čudo jer je puno ljepša od talijanske voditeljice koja se posebno unakazila nedavno, kada je napumpala usne silikonima.

Pročitajte više