Iva Mia Erak vs. Antonela Đurđević: Koja vam je "glasnija"?

SEKSI glasnogovornica dubrovačkog gradonačelnika danas je, i to isključivo izgledom, podigla znatnu količinu medijske prašine. Nakon što su novinari "snimili" atraktivan izgled 26-godišnje Antonele Đurđević, a časopis Kult je proglasio najseksi Dubrovkinjom za tekuću godinu i ljeto, kruna s glave, čini se, pala je Bandićevoj dami, gospođi Ivi Miji Erak. I koliko smo mogli iščitati iz tona razgovora kada smo je zvali da je upitamo za komentar, nekadašnjoj najljepšoj gospođi Hrvatske novi poredak ljepotica na političkoj sceni baš i nije sjeo.

Ali, prije nego što krenete u iščitavanje Erakičinih naučenih i mlohavih komentara, moramo nešto reći i o Antoneli, do koje, na žalost, do zaključenja teksta nismo mogli doći. I svakako si osvježite uspomene na Ivu Miju u ekskluzivnom videu koji smo jednom prilikom uspjeli snimiti kao zabavni dodatak jednog od razgovora s Bandićem. U njemu se Iva Mia, naime, rasteže u ranojutarnjoj gimnastici, a vrlom oku našeg snimatelja u to rano jutro u Maksimiru  promaknulo nije apsolutno - ništa!

Antonela...

Mlada (i ambiciozna) Antonela Đurđević u gradskoj upravi počela je raditi prije dvije godine, još za mandata bivše gradonačelnice Dubravke Šuice. S novim gradonačelnikom se dobro slaže, priča za Jutarnji list, manekenske dane (iako izgleda kao da joj je karijera na vrhuncu) davno je ostavila iza sebe, a koliko je ambiciozna najbolje govore podaci o njezinom prosječnom radnom danu - radi i do 12 sati (samo nešto manje od Bandića...), što je mnogima još uvijek, iako je kapitalizam odavno na vlasti, mnogim Hrvatima velika nepoznanica.

Iva Mia...

Iva Mia Erak rekla nam je sljedeće: "Ne bih komentirala. Ovo nije izbor ljepote, ovo je profesionalan posao. Ma mjestu glasnogovornice nije bitan izgled, on je nešto što dolazi usput, bitno je da se posao obavlja profesionalno. Ja sam majka jednog djeteta, imam 32 godine, i ne natječem se na izboru za Miss...".



Iako, podsjetimo, natjecala se, i zasluženo pobijedila, na izboru za najljepšu gospođu 2005. godine. Iva Mia rođena je 12. studenog 1977. godine u Zagrebu, a osnovnu školu pohađala je i u rodnom gradu, i na dalekim Filipinima, gdje je jedno vrijeme živjela. Dok je bila djevojčica nije sanjala o političkoj karijeri, ali u srednjoj školi, koju je pohađala u Kini, odlučila se za političku karijeru. Fakultet je završila sa samo devetnaest godina, već s dvadeset i dvije magistrirala je na Fakultetu političkih znanosti u rodnom Zagrebu. Na natjecanje za najljepšu gospođu se prijavila kako bi se dodatno motivirala na mršavljenje jer se u trudnoći, priznaje, udebljala dvadeset kilograma. Smatra da je ljepota prolazna, te da bi svaka žena trebala naći ravnotežu između ljepote i inteligencije, te da je svaka žena na svoj način i lijepa i pametna.

A imponira li joj zanimanje medija za njezin izgled, grudi, život...?

"Ne. Iskreno rečeno, iznenađena sam. Mora da je u pitanju sezona kiselih krastavaca!".

Pročitajte više