Iva Radić prvi put o razvodu: Trenutno sam samo ja roditelj, sama ih odgajam

Foto: Instagram

IVA RADIĆ dala je prvi veliki intimni intervju tri godine nakon razvoda od Boška Balabana, s kojim je u braku provela 15 godina i s kojim ima troje djece.

Iva je progovorila o djeci koju trenutno odgaja kao samohrana majka te otkrila da prolazi jedan od najstresnijih perioda kao majka jer njena kći Tasha planira odlazak na fakultet u inozemstvo. "Ja mogu reći da ću biti ponosna mama jedne sad već djevojke, koja će napustiti svoj dom i studirati negdje u Europi. I stvarno želim da to uspije i ako se upiše na to što želi i ako uspije ući na Sorbonu, ja ću biti sretna zbog nje jako, jako, jako", rekla je Iva za RTL Exkluziv.

Tasha trenutno ide u četvrti razred MIOC-a po engleskom programu. 

"Jedina molba prema meni kao majci je bila: 'Ja ću se potruditi da to bude u okvirima onoga što mi možemo, ali samo mi daj zeleno svjetlo da odem tako mlada u neki svijet.' Ja kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je jako teško što odlazi. Meni je ona i više nego kćer, meni je ona desna ruka. Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima", priznala je Iva.

"Život se događa, meni se dogodio neki moj život. I u tim nekim trenucima, htio ti ili ne, moraš se okrenuti sebi da bi se iskoprcao iz nekih stvari i tada gubiš kontrolu. Znalo mi se dogoditi da u tri, četiri dana što ja nisam unutra sto posto, vidim neke promjene koje se meni ne dopadaju", ispričala je bivša manekenka i dodala da je momentalno ona jedini prisutan roditelj u odgoju Tashe, Tesse i Ivana.

"Voljela bi da je drugačije, ali momentalno sam samo ja", iskreno je rekla.

Pročitajte više