Ivana Paradžiković: Kod Splita ostanem bez benzina. Shvatim da nemam novčanik...

Foto: Instagram

IVANA PARADŽIKOVIĆ opisala je avanturu kroz koju je prošla zbog Urbanovog koncerta.

"Samo par sati prije ove fotografije lezala sam na plazi. Nikako mi se nije dalo za Zagreb, ali opet, Urban u Areni sa simfonijskim orkestrom, šteta bi bilo da propadnu karte. U zadnji tren sam krenula, totalno na knap. Kod Splita, ostala bez benzina. Klasika. To je neki poremećaj, sigurna sam. Počnem točit i shvatim da nemam novčanik", započela je.

"Boktepitaj gdje sam ga zagubila. Zadnje se sjećam da sam ga vadila u Neumu na granici. I šta sad? Srećom, imam sreće u životu. Dva zaposlenika INA-e su mi se dogodila. Čovjek mi je platio gorivo, a ja njemu prebacila keš. Još me pita hoću li 10€ više da imam za kavu!? Čudo. Ali… Budući da sam žurila, pola rezervoara nije bilo dovoljno. Kod Brinja ću opet ostati bez benzina", nastavila je.

"I onda mozak proradi, pa imam karticu na mobitelu, koju nikad nisam koristila. Benzin riješim. Ali na ENCu imam samo 5€, cestarina je 30. I to prođe bez problema, jer ENC ide jednom u minus. U Zagreb sam došla 19:38, još uvijek u kupaćem! Presvukla sam se praktički u gepeku. Koncert je kasnio, opet srećom… Taman smo uletjele kada je počeo pjevati", napisala je pa pohvalila Urbana.

"A ljudi… Pa kakav je to koncert bio! U tri sata, prošao mi je cijeli život. Uz njegove sam se pjesme zaljubljivala, liječila slomljeno srce, provodila najluđe trenutke na najluđim tulumima, plakala u prvom redu na prošlogodišnjem prosvjedu… Kažem vam, cijeli život stao je u ta tri sata pjesme... Ne pune ipak samo cajke Arenu! 8000 ljudi je slavilo ljubav, prijateljstvo, različitost! Da večer bude spektakularnija, djevojka na šanku, studentica novinarstva, ciknula je kad me vidjela iza sebe. Kaže, mogu li vas zagrliti? Ja sam njen idol. Ja? A bože, pomislim, pa meni će srce stati večeras", zaključila je Paradžiković.

Pročitajte više