Ivana Paris na plitvičkom trash festivalu Dinu Bubičića nije ispuštala iz ruku

SINOĆ je na Plitvicama održana prva večer glazbenog festivala Mediafest. Iako je estradni menadžer Zoran Škugor spomenuto glazbeno događanje najavljivao kao pandan ove godine zbog recesije otkazanom Hrvatskom radijskom festivalu, činjenica je da je HRF dosad okupljao imena s A-liste hrvatske estrade, dok se zvijezde na Mediafestu može nabrojiti na prste jedne ruke.

Tereza Kesovija, Krunoslav Kićo Slabinac i Zagrebački kvartet proglašeni su "legendama hrvatske glazbene scene". Na Mediafestu su se, između ostalih, našli i Vjekoslava Bach, Zdravko Škender, Željko Krušlin Kruška, Alen Islamović, Mladen Burnać, Duško Lokin, Seid Memić Vajta te Josip Katalenić koji u posljednje vrijeme bezuspješno pokušava oživjeti svoju glazbenu karijeru, iako status prave glazbene zvijezde nikad nije ni imao. Voditelj prve večeri je bio Renato Đošić Renman, koji je rukom ispisani program događanja čitao s išaranog papira. Od poznatih lica na Plitvicama su se našle i manekenka Tamara Roglić te Ivana Paris i Kristina Lumbar koje su zajedno s ostalim djevojkama nosile reviju hrvatske etno modne dizajnerice Mine Petre.

Tijekom večeri Ivana Paris svog dragog Dinu Bubičića nije ispuštala iz ruku, a pred novinarima su izmjenjivali poljupce i nježnosti. Iako se u posljednje vrijeme šuška o tome da čekaju prinovu, što dosad ni Dino ni Ivana nisu željeli potvrditi, trudnički trbuščić na Ivani još se ne nazire. Dijete bi navodno trebali dobiti početkom iduće godine, a planirano vjenčanje su, navodno zbog recesije, odgodili do daljnjeg.

Pročitajte više