Ivana Vasilj pokazala duge noge u prelijepom Principovcu

AKTUALNA Missica Ivana Vasilj danas je na istom mjestu na kojem je i okrunjena, prekrasnom imanju Principovac kraj Iloka, snimila spot za pjesmu "Zlatna polja" tamburaškog Slavonia benda. Mlada plavuša u ulozi modela snašla se savršeno, što je bilo i za očekivati s obzirom na njezine ambicije, a pažnju izletnika plijenila je dugom plavom kosom i ubojitim nogama koje su joj pomogle osvojiti krunu.

A iako nam je ove godine Miss iznjedrila dijaspora, naša Ivana na kladionicama zasad kotira vrlo visoko; smjestila se na solidnom devetom mjestu, a osvoji li ga i u zbilji, Hrvatska bi mogla dokazati da još uvijek ima ljepotica za izvoz, unatoč poražavajućim rezultatima na svjetskim izborima domaćih ljepotica tijekom prošlog desetljeća.

Put po noge i po krunu u Johannesburg

Osim što snima spotove i izvršava svoje humanitarne dužnosti, Vasiljica se posljednjih dana ubrzano počela pripremati za izbor za Miss svijeta koji će se održati u prosincu u dalekom i atraktivnom Johannesburgu. Kreatorica Vesna Pretković dizajnirala je i ove godine, prema uspješnom receptu, haljinu s hrvatskim motivima posebno za Ivanu.

Nadahnuće za haljinu uspješna dizajnerica pronašla je u tradicionalnom dubrovačkom nakitu, pa otuda dolazi i ime za haljinu koja je napravljena od 22 metra šifona. Uz haljinu, Ivana će imati i tradicionalni dubrovački nakit, narukvice, naušnice i ogrlicu.

Koferi su puni

Osim te haljine, Vesna je dizajnirala još osamnaest haljina koje će missica nositi tijekom četverodnevnog boravaka u Johannesburgu, gdje se u prosincu održava izbor.

Pročitajte više