Ivana Višnjić napala Katie Holmes: "Što radiš ti? Kćer će ti imati traume"

AKO JE vjerovati američkim medijima, čini se kako supruga Gorana Višnjića, Ivana Vrdoljak, zaista "ima muda". Naime, na finalu "Američkog idola", isprovocirana Ivana je navodno napala glumicu Katie Holmes zbog toga što je sa sobom dovela malenu kćer Suri. "Što radiš ti? Ovo nije mjesto za malenu djecu! Kćer će ti imati traume zbog ovoga", navodno je urlala Ivana Višnjić koju je zasmetalo što je supruga Toma Crusea dovela trogodišnju kćer među hordu fotografa koji su je neprestano fotografirali i dozivali njezino ime.

"Paparazzi su bili posvuda, Suri se tresla od straha"

Kako prenosi New York Post, Suri je izgledala poprilično uplašeno i zbunjeno što nije zasmetalo njezinu popularnu majku da prestane pozirati fotografima. "Fanovi su urlali, vrištali, ali Katie Holmes očito toliko voli medijsku pažnju kada je dovela trogodišnju kćer tamo. Paparazzi su bili posvuda, Suri se tresla od straha. Gledajući to, jedina je reagirala Ivana Višnjić, supruga seksi doktora iz Hitne službe", komentirala je jedna od novinarka koja se u tom trenu našla na istom mjestu.

Da je Ivana Vrdoljak oštra na jeziku, znaju već i ptice na grani. Podsjetimo nakon što je otkrivena afera njezinog supruga Gorana Višnjića i Mirele Rupić u kojoj je začeta Lana Lourdes, Ivana je uputila niz prijetnji samohranoj majci. "To tvoje kopile imat će grozno usran život" i "Ako želiš svom djetetu dobro, onda ga daj negdje na usvojenje ili ne znam što ćeš s njim. Što god da odlučiš napraviti, makni se iz naših života, jer ćeš usrati djetetov život", samo su neke od prijetnji i uvreda koje je Ivana Vrdoljak navodno uputila Mireli Rupić.

"Ako nam se u budućnosti ne dogodi beba začeta prirodnim putem, možda posvojimo još koje"


Osim što drugima voli savjetovati kako da odgajaju svoju djecu, Ivana i Goran imaju jednog posvojenog sina. "Kad smo se odlučili za dijete, dogovorili smo se da radimo na našem i na usvojenom, pa koje nam prvo dođe. A ako nam se u budućnosti ne dogodi beba začeta prirodnim putem, možda posvojimo još koje", rekao je bračni par Višnjić o posvojenju njihovog prvog djeteta. Mali Tin rodio se istog datuma na koji su se prije 11 godina Goran i Ivana upoznali, a par je, kako nalažu američki zakoni, prije posvojenja morao upoznati njegovu biološku majku.

Ivana i Goran Višnjić su se za prinovu u obitelji itekako dobro pripremili - svoju su novu kuću na Hollywood Hillsu maksimalno prilagodili djetetu, a dječja soba je ukrašena grafikama Marca Chagala. Tin je, kako tvrde, glavni razlog zbog kojeg Višnjići po prvi put otkad žive u SAD-u ljetne praznike neće provesti u Hrvatskoj. Kako kažu, smetaju ih paparazzi, pa će prijatelji i obitelj uglavnom dolaziti k njima.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više