Ivanku Trump uništili zbog jedne objave na Twitteru: "Samo nemoj"

Foto: Instagram/Twitter

NAKON što je Donald Trump potpisao izvršnu uredbu kojom je okončana praksa odvajanja djece od roditelja pri hvatanju ilegalnih imigranata na granici, na Twitteru se o njegovoj odluci oglasila i kći Ivanka.

"Hvala predsjedniku SAD-a na poduzimanju ključnih akcija za prestanak razdvajanja obitelji na granici. Kongres sada mora djelovati i pronaći trajno rješenje koje je u skladu s našim zajedničkim vrijednostima; istim vrijednostima zbog kojih mnogi dolaze u našu zemlju u nastojanju da stvore bolji život za svoje obitelji", napisala je Ivanka i razbjesnila tviteraše.

"Pa on je i kriv za to razdvajanje! Smiješno! Ne zahvaljuješ piromanu što je ugasio požar koji je i započeo", "Ne zahvaljuješ otmičaru što je pustio taoce", "'Hvala ti tatice što se na par minute nisi ponašao kao sotona. Ti si moj heroj'", "Hvala ti što je okončao horor koji je i započeo? Hvala što je dokazao da je lažov kad je rekao da samo Kongres može ovo okončati? Hvala za potpisivanje odredbe koja neće proći na sudu? Na čemu mu to trebamo zahvaliti, Ivanka?", "Ivanka. Samo nemoj", bili su samo neki od ljutitih komentara.

Pročitajte više