Ivica Olić sa suprugom uživa u Dubrovniku, Stradunom prošetao i Borut Pahor



SEZONA se zahuktava, a Dubrovnik, jedan od naših najposjećenijih gradova, priprema se za svečano otvorenje Ljetnih igara. Tako su sinoć održane probe, a u ponoć je započela generalna proba za otvorenje tradicionalnih Igara. Prisutne su zabavljali mališani predvođeni skladateljem Đelom Jusićem.

Pripreme za vrhunski kulturni događaj pomalo su zasjenili brojni posjetitelji grada. Tako je slovenski premijer Borut Pahor, u pratnji uglednog dubrovačkog profesora Hrvoja Kačića, uživao u ljepotama stare jezgre Dubrovnika. Kasnije su sjeli u kavanu na Stradunu i popili piće. Osim njega, u gradu se našao i Božo Biškupić, koji je u društvu redatelja Joška Juvančića također ispijao piće.

Osim političara i kulturnjaka, u Dubrovniku ovih dana uživa i nogometaš Ivica Olić. Nogometaš i njegova supruga Natali sjeli su jučer u jedan dubrovački restoran i udaljili se od vreve Straduna. Tamo su uživali u društvu prijatelja. Inače, u Dubrovniku borave već nekoliko dana, a unajmljenom jahtom su išli na izlete.

Pročitajte više