Izabrali ste top 10, no samo jedna može biti na vrhu: Tko je najljepša Hrvatica 2015?

Foto: Index

POČELI smo s 25 lijepih žena, a sada ulazimo u drugi krug. Tko će biti na broju 1? Po izboru čitatelja Indexa dobili smo i top 10 najljepših koje su obilježile godinu na izmaku. U izboru su se našla neka dobro poznata imena, ali i neke nove ljepotice koje svakako vrijede pažnje.

Sada slijedi i drugi krug glasanja, pa ako već niste, dajte svoj glas u našoj anketi. Među finalisticama ćemo dobiti samo jednu koja će ponijeti titulu najljepše Hrvatice 2015.

Dobitnicu ćemo proglasiti 23. prosinca.

U izboru su se našla neka dobro poznata imena, ali i neke nove ljepotice koje svakako vrijede pažnje. Prošle je godine titulu odnijela pjevačica Lana Jurčević - koja se i ove godine našla na našoj listi, a prije nje je čak tri puta pobijedila košarkašica Antonija Mišura za koju je 2015. bila posebna jer se udala. Na listi je i ovogodišnja Miss Hrvatske Maja Spahija, kao i djevojka nogometaša Matea Kovačića, Izabela Andrijanić, koja je plijenila pozornost protekle godine, kako domaćih tako i stranih medija.


U našem Gentleman's Choice izboru istaknula se lijepa plavuša Zlata Stefanova. Bila je ovo i burna godina za Tinu Katanić koja se našla na našoj listi, no možda je najveće iznenađenje skijašica Janica Kostelić koja izgleda bolje nego ikad.

"Lijepo je dobiti kompliment, ali više volim dobiti kritike. Drugo su komplimenti ili kritike na račun izgleda. Ok, nešto sam mršavija nego što sam bila, no na kraju krajeva nije na nama da sudimo jel netko lijep ili nije, to nije objektivno. Tako da za mene komplimenti na račun izgleda ne drže vodu, ali komplimenti na račun osobnosti to mi već ima smisla", otkrila nam je nedavno sama Janica.

Bila je ovo godina promjena za Ninu Badrić koja je odlučila provjeriti zabavljaju li se plavuše bolje. Još jedna plavuša je na listi - riječ je Jeleni Rozgi koja se ove godine zaljubila u Stjepana Hausera, a njezina pjesma "Kraljica" bila je hit ljeta. A ako do sada niste čuli za nju, svakako bi trebali. Zgodna putena brineta Lucija Lugomer prva je hrvatska plus size manekenka. "Laska mi biti takozvani prvi "puls size" model jer predvodim ljepotu u svim veličinama", rekla nam je Lucija u nedavnom intervjuu.

Sada je na vama red. Dajte svoj glas!

Pročitajte više