Izašao prvi teaser za novi Fantastic Beasts, obožavatelji ljuti zbog Deppove zamjene

Screenshot: YouTube

IZAŠAO je prvi teaser za najnoviji Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, u kojem su obožavatelji prvi put vidjeli Madsa Mikkelsena u ulozi Grindelwalda, kojeg je inače glumio Johnny Depp. 

Iako se Mikkelsen kao Grindelwald u teaseru na samom kraju vidi svega nekoliko sekundi, bilo je dovoljno da se jave nezadovoljni obožavatelji koji žele da se Depp vrati u franšizu. 

Mnogi su u komentarima na Instagramu napisali hashtag #boycottwarnerbros. 

"Vratite Johnnyja Deppa", "Volim ovu franšizu, ali nije vrijedna gledanja bez Johnnyja Deppa", "Nema Johnnyja Deppa? Hvala lijepa, ali neću gledati", "Ovo što ste učinili Deppu je neoprostivo!", "Johnny je jedan i jedini pravi Grindelwald", "Nadam se da će vam gledanost biti loša", neki su od komentara s Instagrama. 

Ni komentari na Twitteru nisu puno bolji, iako je nekolicina istaknula da Mikkelsenu treba dati priliku. 

"Mads Mikkelsen nije kriv. Svi možete biti ljutiti na one koji su smijenili Johnnyja Deppa, ali je Mads samo prihvatio posao i nije odgovoran za tuđe probleme. Pišite protiv ljudi koji odgovorni za odabir glumaca, a ne na glumce koji samo rade svoj posao", napisao je jedan korisnik. 

Podsjećamo, iz Warner Brosa su prošle godine od Deppa tražili da podnese ostavku u ulozi Grindelwalda, a on je pristao na taj zahtjev. 

Pročitajte više