Izbijeni zubi, razbijena koljena, natučena rebra... Daniel Craig je zbog Bonda prošao pravi pakao

Foto:

DANIEL Craig s Bondom baš nema sreće: nakon niza ozljeda na snimanju prethodnih nastavaka, zbog nezgoda tijekom snimanja filma "Spectre" morat će se podvrgnuti operaciji koljena.

Zbog ozljede koju je dobio tijekom snimanja scena borbe sumnjalo se da će film biti dovršen sa šest mjeseci zakašnjenja, no Craig je odlučio stisnuti zube i snimiti ostatak scena ozlijeđen. Sada će ipak morati pod nož.

Nažalost, poznatom glumcu to nije prvi put da se ozlijedio na snimanju filma o agentu 007. Štoviše, popis ozljeda kojih ga je Bond koštao je poduži.

Prva ozljeda koju je zaradio na snimanju filma Casino Royale bila je žestoka: jedan neplanirani udarac u glavu izbio mu je dva zuba, a prilikom drugog udarca u glavu zaradio je osam šavova. Tada je morao intervenirati i plastični kirurg.

U sljedećem incidentu napukla su mu rebra, a zbog ozljede ramena mjesecima je osjećao posljedice.

"Nema dana da se ne ozlijedim. Jednom mi morali rekonstruirati rame, operirao sam oba koljena, a boli me i palac", rekao je Craig tijekom snimanja serijala.

2008. godine si je pak odsjekao komad prsta tijekom snimanja jedne od scena, ali se nakon hitne liječničke intervencije istog popodneva vratio na set.

Pročitajte više