Izdvajamo estetski tretman za glamurozan osmijeh: Upoznajte ljuskice za zube

Foto: Predivan osmijeh nasmijane pacijentice

Oko jednoga se možemo složiti, a to je da postoji pregršt razloga za sjajan osmijeh! Sada kada se blagdani bliže, uz redovitu brigu o zdravlju osmijeha priključuje se i pojačana briga za izgled osmijeha. Stomatološki estetski tretmani za uljepšavanje i transformaciju osmijeha sve su traženiji. Jedan od traženijih stomatoloških tretmana u ovom dijelu godine svakako su ljuskice za zube. Zubne ljuskice osigurat će glamurozan izgled osmijeha s ujednačeno bijelim, ravnim i sjajnim zubima. Sanjate li savršen osmijeh prepustite se u profesionalne ruke stomatologa. 

Konzultacije su tajna uspješnih zahvata

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji ostvarite osmijeh o kojem sanjate. Za nove pacijente dostupan je paket dobrodošlice. Vedran Šebečić, dr.med.dent., približava brojna estetska rješenja za najbolju verziju vašeg osmijeha. Saznajte iz prve ruke mogu li ljuskice za zube pomoći u rješenju vašeg problema. Pacijenti se ne trebaju ustručavati pokazati slike i izgled osmijeha kakav priželjkuju. Oralno zdravlje, stanje zubi i željeni cilj jednako su važni kako bi pronašli najučinkovitije rješenje vašeg problema. Doktor Šebečić otkriva: "Prvi pregled je vrlo bitan za stomatologa iz razloga što pruža uvid u probleme s kojima se pacijent suočava. Uvid u trenutačno stanje zubi može otkriti jako puno detalja o kojima ovisi odabir stomatološkog tretmana i cjelokupan plan terapije." Uz detaljno oko iskusnog zagrebačkog stomatologa usavršite izgled osmijeha kratkom roku. 

Foto: Ulaz u stomatološku ordinaciju Dentus perfectus

Zdravlje na prvom mjestu, zatim slijedi estetika 

Dentus perfectus stručnjaci za osmijehe ponavljaju kako je zdravlje zubi preduvjet za estetski zahvat bilo koje vrste. Iako su zubi bitan dio estetike osmijeha, oni prvenstveno ispunjavaju važne funkcije. Stoga je uvijek bitno da estetika ide ruku pod ruku sa zdravljem zubi. Situacija je takva da se svaki pacijent suočava s drugačijim problemom te ima svoju povijest oralnog zdravlja. U ordinaciji dentalne medicine Dentus perfectus svaki pacijent može biti siguran da je plan liječenja izrađen u skladu s njegovim potrebama i željama. Vedran Šebečić, dr.med.dent, ostvaruje dugoročna protetska rješenja i detaljno se posvećuje svakom pacijentu kako bi pacijenti po završetku terapije mogli godinama uživati u svom novom osmijehu. 

Foto: Proba ljuskice za zube

Ostvarite puni potencijal osmijeha uz ljuskice za zube

Upoznajte najučinkovitiji način kako do holivudskog osmijeha. Ljuskice za zube uklanjaju sve nepravilnosti s površine zubi u prednjoj fronti, popunjavaju razmake između zubi i prikrivaju tamnu boju zuba. Postavljaju se na prednju plohu zuba i trajno prikrivaju manje nedostatke na površini zuba. Dentus perfectus stomatolozi zaslužni su za sve estetske i druge ciljeve osmijeha. Ostvarite sjajne estetske rezultate uz minimalno invazivne zahvate i bezbolne tretmane. 

Foto: Izgled ljuskice za zube prije postavljanja

Estetika koja vjerodostojno prati liniju osmijeha

Potražite Dentusove stručnjake za estetiku koji izuzev dugotrajnih rezultata pažnju obraćaju na izgled i sklad osmijeha, usana i očiju te precizno prate liniju osmijeha. Pacijenti vole zubne ljuskice radi prirodnog osjećaja i ugodnosti. Ljuskice za zube izrađuju se ručno u dentalnom laboratoriju što omogućava održati najviši standard kvalitete, otpornost te preciznu estetiku za potpuno prirodan izgled. Sklad između očekivanja i završne transformacije ostvaruju bliskom suradnjom i predanim radom stomatologa i dentalnih tehničara. Doktor Šebečić je omiljeni stomatolog zahvaljujući strpljivosti, pedantnosti i beskrajnom razumijevanju problema s kojima se mnogi suočavaju.

Foto: Ljuskice za zube/prikaz modela

Iskusni stručnjaci za estetiku i zdravlje zubi 

Dentus perfectus stručnjaci za estetiku i zdravlje zubi osmislit će plan liječenja kojim će zahvatiti svu postojeću problematiku vezanu za vaš osmijeh i odrediti ciljanu terapiju. Oštećenje prednjih zubi izazvano bruksizmom može biti prava prijetnja za vaš novi osmijeh. Stomatološki tim pobrinut će se za dugotrajnost osmijeha i pripremiti vas na sve vrste izazova. Patite li od bruksizma, potrebno je izraditi zaštitnu udlagu za zube koja će zaštititi zubne ljuskice od loma ili oštećenja prilikom naleta velikih sila. 

Foto: Holivudski osmijeh/Dentus perfectus stomatolog

Moderna rješenja prilagođena potrebama pacijenata

U suvremenom svijetu zaljubljenici u stomatologiju na zagrebačkoj adresi Lastovska 12 a dijele zajedničku želju da doživite najbolje od stomatologije. Modernim rješenjima iz svijeta stomatologije ubrzat će stomatološke zahvate i omogućiti vam ugodnije tretmane. Najmodernija tehnologija objedinjena je u intraoralnom skeneru za preciznu i brzu izradu protetskih rješenja. Digitalizacijom stomatoloških procesa skraćen je proces izrade protetskih rješenja. Osjetite sve prednosti olakšanog pristupa vrhunskoj stomatološkoj skrbi. Dentus perfectus stomatološki stručnjaci posvećeni su stvaranju, brizi i unapređenju vašeg osmijeha. Za sve pacijente koji godinama skrivaju svoj osmijeh, u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji pronađite novo samopouzdanje i najbolju verziju svog osmijeha. Saznajte sve detalje o stomatološkim uslugama u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji. 

DentusPerfectus
Lastovska ul. 12a, 10000, Zagreb
+38518896869

stomatolog zagreb

Pročitajte više